Declarații după CSM Bacău – Corona Brașov 23-27


Mariana Târcă: ”Nu pot decât să-mi felicit echipa pentru că a avut puterea să reintre în joc după ce am fost conduse. Le felicit pe fete pentru devotament, pentru dăruirea din teren și mai ales pentru loialitatea față de mine, fiindcă pentru mine a fost un meci special. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, Bacăul e în inima mea, dar fiecare trebuie să ne jucăm șansa. Echipa mea va juca întotdeauna la victorie, așa am făcut și ca jucătoare, așa se întâmplă și ca antrenoare. Poate că meritam un loc mai bun în acest campionat și vă asigur că ne vom juca șansele corect la fiecare joc. Cred că Bacăul mai are șanse să scape de retrogradare, echipa arată din ce în ce mai bine și m-aș bucura enorm să se salveze și să aveți o formulă mai puternică în sezonul viitor.”

Gabriela Manea: ”La pauză le-am spus că și noi am avut avantaj de 5 goluri la CSM București și am reușit marea performanță să pierdem cu 4. Am schimbat tactica defensivă, astfel încât Irina Shutska să iasă la Zamfir pe brațul de șut. Ceea ce se întâmplă în rest, că nu reușim să ne menținem avantajul, nu ține de pregătirea fizică, ci de indisciplina tactică. Acest lucru s-a proliferat la noi de la începutul campionatului și se accentuează pe zi ce trece. În momentul în care antrenorul îți spune să faci un lucru și tu nu-l faci, ce mai e de spus ? Shutska nu are ce căuta cu mâna pe minge la faza a doua, asta cred că știu și suporterii din tribună. Indisciplina tactică la CSM Bacău face parte din eul nostru la anumite jucătoare. Acest lucru nu se întâmplă la echipa din Brașov, acolo cuvântul de ordine e disciplina, nimeni nu face ce îl taie capul, în timp ce la Bacău lucrăm în democrație. ”

2 comentarii la „Declarații după CSM Bacău – Corona Brașov 23-27”

  1. pai atunci batele ca in comunism ,daca asta sugestezi,facem disciplina cu parul si injuratura sum suntem obisnuiti ca in comunism.Un antrenor nu e bun ca stie handball ci cum sa uneasca echipa ca sa o asculte ,iar cand nu poate da vina pe indisciplina si democratie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.