Declarații după Știința Bacău – Tomis Constanța 1-3


Florin Grapă: ”Am pierdut o bătălie dar nu am pierdut războiul! Chiar dacă în ultimul set a fost minge de set pentru noi care nu a fost fluierată de arbitri. Dar asta este, noi vom lupta în continuare. Știam că va fi o partidă grea și asta este realitatea: Constanța este o echipă bună! Oricum mai avem meciuri de jucat și vă promit lucrul acesta!”

Darko Zakoc: ”Această victorie este doar primul pas sau, cum îmi place mie să spun, este doar primul set al acestui meci lung! Pentru noi este o victorie foarte importantă mai ales după felul în care au evoluat lucrurile în setul patru, unde multe echipe probabil că ar fi cedat. Însă noi ne-am păstrat calmul și am reușit să recuperăm diferența de 7-8 puncte, ce-i drept și cu ajutorul echipei gazdă. Felicit echipa din Bacău pentru jocul prestat, chiar dacă e clar că ambele echipe nu au evoluat la adevăratul potențial. Îmi doresc ca echipa mea să continue la același nivel, chiar dacă astăzi am început cu puțin trac și mâine să câștigăm al doilea meci al finalei!”

Un comentariu la „Declarații după Știința Bacău – Tomis Constanța 1-3”

  1. O hotarire logica a federatiei de volei: cei doi Zaharescu si Nastase au fost inlocuiti cu Cristea, Nicolae (Cluj Napoca) si Pop, Tudor (Cluj Napoca). Lectie pentru cei ce gresesc intentionat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.