Digisport ordonă, echipele băcăuane bat din buze


Chiar dacă echipele băcăuane de volei feminin și handbal masculin își stabiliseră orele de disputare a partidelor de săptămâna viitoare, postul de televiziune Digisport a publicat pe propriul site cu totul altceva. Astfel, primele două jocuri ale finalei Diviziei A1 la volei feminin dintre Știința Bacău și Tomis Constanța, din 17 și 18 aprilie, au fost programate de clubul băcăuan la orele 14. Nicio problemă, Digisport anunță meciul de marți la ora 19.30, iar pe cel de miercuri la ora 20.00. ”Habar n-am de așa ceva, nu m-a anunțat nimeni, acum aud despre asta”, a spus antrenorul băcăuan Florin Grapă.
Nici handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău n-au scăpat de ”managementul” postului de televiziune, care a anunțat meciul de miercurea viitoare cu CSU Suceava de la ora 17, în loc de ora 18. ”Nu știu nimic, noi am anunțat și federația și am tipărit deja și afișele cu ora 18”, a precizat managerul Puiu Ciobanu.
Cu toate acestea, partidele se vor juca probabil la orele stabilite de Digisport, grație presiunilor exercitate prin federațiile de profil, deși cluburile nu văd niciun sfanț din drepturile de televizare. Ca fapt divers, amintim că postul menționat nu a transmis nici măcar un meci din semifinalele Diviziei A1 de volei feminin, dar a difuzat, de exemplu, un mega-concurs de dansuri.

3 comentarii la „Digisport ordonă, echipele băcăuane bat din buze”

  1. Nu inteleg logica astora de la club. De ce sa pui un meci la 14 si sa nu il programezi la o ora mai tarzie? Ce sanse sunt sa aiba un auditoriu decent ca numar daca ora de incepere este 14? Oamenii mai sunt la munca la ora aia.

  2. Pentru ca la noi domnesc in continuare amatorismul si interesele marunte in detrimentul competitiei sportive. NICAIERI in lumea civilizata nu se disputa de muuulti ani competitii inainte de ora 18-19 ! fie ca e vorba de handbal volei sau hochei,doar noi si rusii am ramas cu aceste ore nesimtite…..

  3. E foarte bine ca Digisport a schimbat ora de disputare a meciurilor.. Fiecare meci ar trebui pus dupa ora 17 cand lumea scapa de la munca,in acest fel echipa poate sa joace cu o sala mai plina si pot scoate profit din vanzare biletelor,dar daca lor le place sa joace cu 100 de oamenii in sala…e problema lor..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.