Cu cei trei internaționali băcăuani în teren, România a învins Macedonia la ea acasă


Naționala de handbal masculin a României a învins luni la prânz la Skopje reprezentativa Macedoniei cu scorul de 27-26. Selecționata pregătită de Eliodor Voica, avându-i pe Florin Dospinescu, Cristian Ghiță și Ionuț Rotaru printre protagoniști, a făcut un joc foarte bun și a reușit să câștige în fața uneia dintre cele mai valoroase echipe naționale europene. Neutilizat în primul amical, care a avut loc duminică, Florin Dospinescu a făcut luni o partidă excelentă, fiind golgeterul echipei României alături de Valentin Ghionea, cele două extreme ale naționalei noastre înscriind câte 6 goluri. Evoluții foarte bune au avut și ceilalți doi jucători ai Științei Municipal Dedeman Bacău, Cristian Ghiță (3 goluri) și Ionuț Rotaru (1 gol). De altfel, selecționerul Eliodor Voica a avut cuvinte de laudă pentru evoluția celor trei handbaliști băcăuani în jocul de luni, atât pentru faza de atac, cât și pentru cea de apărare. ”Evoluția echipei noastre a fost cam ca cea din meciul de ieri, doar că am fost ceva mai atenți pe final și am reușit să câștigăm”, a spus Eliodor Voica pentru Sport.Bacaul.Ro.
Cum la începutul mandatului, Colin ne spunea că una din principalele probleme ce trebuie soluționată este inapetența jucătorilor de a veni la națională, l-am întrebat pe selecționer în ce fel vede lucrurile la acest capitol. ”La acest moment, sunt semnale OK, dar problema e departe de a fi rezolvată, așa ceva nu se rezolvă doar în câteva zile”, ne-a precizat Eliodor Voica.

De vineri până duminică, naționala României va participa la Oradea la Trofeul Carpați, alături de Ucraina, Turcia și România B (unde vor evolua Ionuț Ramba și Dragoș Iancu).

Un comentariu la „Cu cei trei internaționali băcăuani în teren, România a învins Macedonia la ea acasă”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.