Știința Bacău – CSM București 3:0 (24, 22, 14) / Declarații după primele două manșe ale semifinalei

Știința Bacău a egalat situația în semifinala Diviziei A1 la volei feminin cu CSM București, impunându-se luni după-amiază în trei seturi. Iată declarațiile antrenorilor principali după primele două meciuri ale semifinalei. Florin Grapă: ”Acum e 1-1, am rămas în joc și asta e cel mai important. Nu mi s-a părut că am făcut un meci … Continuă lectura „Știința Bacău – CSM București 3:0 (24, 22, 14) / Declarații după primele două manșe ale semifinalei”


Știința Bacău a egalat situația în semifinala Diviziei A1 la volei feminin cu CSM București, impunându-se luni după-amiază în trei seturi. Iată declarațiile antrenorilor principali după primele două meciuri ale semifinalei.

Florin Grapă: ”Acum e 1-1, am rămas în joc și asta e cel mai important. Nu mi s-a părut că am făcut un meci mult mai bun decât ieri, dar poate că adversarele noastre n-au mai servit la fel de bine ca în primul meci. Eu sper ca acest 1-1 să ne dea de gândit și să ne adunăm pentru a rezolva calificarea în finală la București. În capitală va fi greu, dar așa cum ele au câștigat un meci aici, putem și noi învinge acolo poate chiar în ambele partide. Eu îmi doresc să câștigăm acolo măcar unul din cele două jocuri, însă sper să învingem în amândouă. E-adevărat că sala unde joacă CSM-ul e mai mică, se schimbă reperele ceea ce va reprezenta un handicap pentru noi dar sper să ne adaptăm.”

Atanas Petrov: ”Știința a jucat astăzi mult mai bine decât ieri. Cred că primul set a fost cel care a hotărât soarta meciului, după aceea noi ne-am prăbușit, iar adversarele au jucat mai bine. E foarte greu să joci două meciuri în două zile la același nivel, dar eu sper să facem două jocuri foarte bune acasă. Cred că șansele rămân de 50-50, fiindcă așa cum Bacăul joacă mai bine acasă, la fel și noi jucăm mai bine pe propriul teren.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.