CSM Bacău – CSU Galați 31-27 (12-12), în Divizia A de handbal masculin


Lidera seriei Est din Divizia A de handbal masculin s-a impus pe teren propriu în fața celor de la CSU Galați, însă a făcut-o după o evoluție neconvingătoare. Au apărut din nou din belșug ratările în situație de unu la unu cu portarul (e drept că și gălățeanul Vîrlan a fost în mare formă), dar și erorile nenumărate în zona centrală a apărării, oaspeții aruncând nestingheriți în mult prea multe situații. De asemenea, în prima repriză linia de 9 metri băcăuană a uitat că echipa are și extreme, consecința tuturor celor menționate fiind rezultatul de egalitate consemnat la pauză. De altfel, victoria se datorează în cea mai mare parte celor doi portari, precum și acțiunilor personale ale lui Bahan, ex-suceveanul alternând însă momentele de sclipire cu pasele la adversar, dar una peste alta el e unul dintre puținii care au încheiat ”pe plus” meciul de sâmbătă.
Destul de ciudate au fost și formulele de echipă folosite de Nicolai Gomeniuc, tehnicianul de dincolo de Prut lăsând impresia că nu prea reușește să fie pe aceeași lungime de undă cu elevii săi nevorbitori de limbă rusă.

CSM Bacău: Erhan (13 interv.), Grigoraș (12 interv.) – Bahan 7, Zvanciuc 4, Tărîță 4, Cotinghiu 4, Bulov 3, M. Bujor 2, Vartic 2, Carali 2, Șipulin 1, Anghelov 1, Zacaciurin 1, Macovchin, Folescu.

CSU Galați: Vîrlan (19 interv.), Fuică – Bursuc 9, Vișan 5, Dorneanu 5, Mîrșiu 3, Albu 2, Manda 2, Vătavu 1, Anița, Ghenghea, Păun, Nica, Urse.

2 comentarii la „CSM Bacău – CSU Galați 31-27 (12-12), în Divizia A de handbal masculin”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.