Avancronică: CSM Bacău – HCM Roman (duminică, ora 11)


Handbalistele de la CSM Bacău au ocazia să facă din nou rocada cu CSM Cetate Deva, echipă care sâmbătă a fost învinsă categoric de ultima clasată SCM Craiova, scor 33-25. Adversara de duminică a echipei băcăuane este o echipă aflată în căutarea carierei europene de altădată, greu de atins din nou în condițiile în care gruparea romașcană pare să nu-și poată ține vedetele. Mihaela Tivadar și Amelia Busuioceanu au plecat de acolo cu scandal, în timp ce Diana Druțu a lustruit anul trecut banca de rezerve, iar după transferul la Oțelul a fost convocată la națională. Sigur că nici la CSM Bacău situația nu e tocmai roză, dat fiind locul 13 ocupat în clasament, dar și ultimele evoluții ale handbalistelor pregătite de Gabriel Armanu și Gabriela Manea. Cert e că după tot circul cu greva după înfrângerea cu Constanța, jucătoarele CSM-ului au datoria să-și dea viața pe teren pentru o victorie în partida de duminică.
Cu siguranță, cea mai motivată handbalistă a Bacăului în partida cu Romanul va fi Amelia Busuioceanu, dar folosirea ei stă sub semnul întrebării din cauza accidentării pe care a suferit-o în meciul de săptămâna trecută, de la Brăila. Partida CSM Bacău – HCM Roman va fi arbitrată de gorjenii Adrian Eremia și Anton Drăgănescu.
Celelalte meciuri ale etapei a XVIII-a: SCM Craiova – CSM Cetate Deva 33-25, HCM Baia Mare – CSM Ploiești 26-24, Dunărea Brăila – CSU Neptun Constanța 39-29, CSM București – U Jolidon Cluj (duminică, ora 12.30), HC Zalău – Oțelul Galați (7 martie) și Corona Brașov – Oltchim Rm. Vâlcea (13 martie).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.