Amelia Busuioceanu: ”Nu există să nu câștigăm duminică”


Partida de duminică dimineață, dintre CSM Bacău și HCM Roman nu este doar una foarte importantă pentru echipa băcăuană ci are o încărcătură specială pentru Amelia Busuioceanu, care a plecat de la Roman în această iarnă în condiții nu tocmai elegante. Aflați în continuare ce crede Amelia despre acest joc și ce le transmite suporterilor care le-au înjurat pe handbalistele băcăuane la ultimul meci.

Rep.: Amelia, se apropie un meci important pentru echipă și special pentru tine, așa e ?

Amelia Busuioceanu: Da, e special pentru mine fiindcă am jucat la echipa din Roman și îmi doresc să câștig și asta nu neapărat fiindcă am jucat la Roman ori din răzbunare. Eu doar îmi fac datoria meci de meci și vă spun că nu există să nu câștigăm duminică, trebuie neapărat să învingem.

Rep.: Înțeleg că ai ceva probleme medicale. Cât sunt de grave ?

A.B.: Să spunem că sunt destul de grave, ținând cont de faptul că s-a intenționat să mi se imobilizeze brațul timp de trei săptămâni, dar nu am fost de acord. Eu o să trag tare, fac recuperare, fizioterapie și chiar dacă ”mă ține” foarte tare, eu voi fi în teren să ajut echipa pentru a fi învingătoare.

Rep.: Romanul vine după două victorii consecutive, una cu U Jolidon Cluj. Crezi că au un moral mai bun ?

A.B.: Pot să vină și din postura de campioane, pe mine nu mă interesează. Dacă am ajuns să-mi fie frică și de Roman… Și dacă au câștigat cu Jolidonul ce, au făcut o gaură în cer ? E o echipă ca toate echipele, trebuie să tratăm jocul serios și să câștigăm, pot să vină ele și după 10 victorii.

Rep.: Care e atmosfera în echipa noastră, după toate problemele care au fost ?

A.B.: Au fost într-adevăr unele mici probleme care s-au rezolvat, iar atmosfera e bună, toată lumea e cu moralul ridicat. Toată lumea știe că trebuie să câștigăm acest meci și suntem conștiente de importanța lui, pentru a ne fi bine în continuare pe toate planurile.

Rep.: În final, te rog să transmiți un mesaj suporterilor, care au plecat cam supărați de la ultimul vostru meci de acasă.

A.B.: Suporterii n-au plecat supărați în afară de două persoane. Suporterii au fost deosebiți, ne-au susținut și când eram conduse și adevărul e că n-aveam voie să pierdem cu Constanța dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E adevărat că deocamdată nu sunt rezultate, dar nu se știe ce va fi în viitor și e păcat să ne batem joc, să venim și să înjurăm. Așa cum am spus și la finalul meciului cu Constanța, cui nu-i place mai bine stă acasă, decât să ne înjure ca la ușa cortului. E greu sportul, nu e așa ușor cum crede lumea din tribună sau din fața televizorului. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi, să vină alături de echipă și să ne încurajeze și să dea Dumnezeu să învingem, avem nevoie de victoria asta ca de aer.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.