Gabriela Manea: ”Ar fi fost nedrept să sperăm că Busuioceanu ne-ar fi rezolvat meciul după patru antrenamente făcute cu echipa”


Antrenoarea băcăuană Gabriela Manea a acuzat forma slabă a portarilor, lipsa de disciplină tactică e elevelor sale, mai ales în faza defensivă, dar a anunțat că, în pofida înfrângerii de miercuri, echipa nu depune armele în lupta pentru evitarea retrogradării. ”În primul rând, mă declar total nemulțumită de evoluția portarilor, dar asta nu exclude aportul foarte slab al liniei de 9 metri, așteptam foarte mult în acest meci de la Krumova. Ar fi fost nedrept să sperăm că Busuioceanu ne-ar fi rezolvat meciul după patru antrenamente făcute cu echipa. Probabil că în mintea echipei mele a intervenit acea relaxare că a venit Busuioceanu și va rezolva de una singură meciul, ceea ce nu s-a întâmplat și nici nu se putea întâmpla. După o scurtă ședință pe care am făcut-o cu echipa, vreau să vă spun că sunt și ele foarte supărate, cum suntem toți, și încă mai credem că se poate face ceva. În schimb, lipsa de omogenitate își spune în continuare cuvântul.”

În ceea ce privește ușurința cu care băimăreanca Eliza Buceschi a înscris în partida miercuri, Gabriela Manea a precizat: ”încă din ziua în care în care ne-am întors din drumul spre Brăila, de la primul antrenament, în fiecare minut s-a făcut referire la Eliza Buceschi. Că face cu precădere depășire stânga-dreapta, că aruncă lung, după cum ați văzut portarii noștri au înțeles tot, iar când ajunge în axul terenului o întoarce dreapta jos. Apărătorii noștri intermediari au fost total pe lângă, atât Szabo, cât și Lazăr. Și-au dorit, dar nu e totul să-ți dorești.”

Despre recuperarea psihică în vederea meciului de sâmbătă, cu Deva, antrenoarea CSM-ului a spus: ”trebuie să ne ridicăm singuri, trebuie să strângem din dinți și să mergem înainte, chiar dacă nu e un moment foarte propice pentru noi. Ar fi foarte ușor să abandonăm, să spunem că nu putem sau că nu mai merge, dar nu. Am pornit pe un drum foarte dificil, direct în Liga Națională, însă timpul nu este pierdut, recuperarea psihică va depinde de fiecare dintre noi. Ar fi foarte binevenit un psiholog sportiv și nu unul pentru probleme sociale, e un lucru pe care-l folosesc multe echipe, iar la noi ar fi cu-atât mai necesar cu cât avem 16-17 jucătoare aduse din cel puțin 10 locuri.”

2 comentarii la „Gabriela Manea: ”Ar fi fost nedrept să sperăm că Busuioceanu ne-ar fi rezolvat meciul după patru antrenamente făcute cu echipa””

  1. Cred ca dumneavoastra dna antrenoare aveti nevoie de un psiholog!si de un sfatuitor care sa va faca sa intelegeti ca v-ati gresit cariera de antrenor.echipa asta mai poate scapa de retrogradare doar cu un staff tehnic nou.

  2. niciodata n-ai avut rezultate indiferent de numele echipei,ai gasit mereu scuze,zeci de scuze la fiecare infrangere! lasa echipa ,nu ai valoare ca sa antrenezi! e poveste veche!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.