Costică Buceschi: ”Ne-a avantajat faptul că Busuioceanu a evoluat titulară”


Tehnicianul băimărean a privit succesul de la Bacău ca pe un lucru normal, după modul în care pregătise partida: ”am făcut atât de multe vizionări cu adversarele noastre de azi, încât le știu pe fetele de la Bacău aproape la fel de bine ca pe ale mele, astfel încât nu ne-au putut surprinde cu nimic. După înfrângerea de acasă cu Brașovul, am pregătit extraordinar acest meci fiindcă nu mai aveam voie să facem pași greșiți. Presiunea pe care am avut-o din partea conducerii și a celor de lângă echipă s-a văzut, deoarece fetele s-au mobilizat foarte bine și, de ce să nu recunosc?, ne-au intrat toate mingile, am avut și noroc, am prins o zi extraordinară din toate punctele de vedere.”

Referitor la evoluția Ameliei Busuioceanu, Costică Buceschi a declarat: ”cred că ea nu este încă integrată și, fără să pară că dau indicații, pe noi ne-a ajutat faptul că a evoluat titulară, deoarece s-a văzut că încă nu se simte cu fetele. În acest fel, am intrat mult mai ușor în meci, am pus câteva goluri între noi și adversare, ne-am mărit apoi avantajul și cred că aici s-a făcut diferența. Ne-am mobilizat foarte bine în apărare și am avut un portar care a prins multe mingi. Noi ne temeam de portărița ucraineană a Bacăului, deoarece am văzut-o în celelalte meciuri și e un portar peste nivelul campionatului nostru, dar astăzi ea n-a reușit mare lucru.”

În ceea ce privește șansele formației băcăuane de a evita retrogradarea, antrenorul maramureșean a spus: ”da, șanse sunt, fiindcă diferența între ele și echipele de deasupra lor e mică și au un program bun acasă în retur. Ele nu trebuie să se demobilizeze și eu cred, și-o să vedeți că așa va fi, că de etapa viitoare ori cel mult peste două etape, Amelia Busuioceanu va juca altceva și echipa va juca altceva, fiindcă ea e o jucătoare foarte bună și cu mare experiență. Astăzi, ea n-a prins o zi foarte bună sau nu s-a integrat încă la noua echipă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.