Revanșă cu vârf și îndesat: CSM Oradea – CSM Bacău 28-41 (13-22)


După meciul echilibrat de dimineață, cel de-al doilea joc de verificare dintre primele clasate din cele două serii ale Diviziei A la handbal masculin a fost la discreția băcăuanilor. CSM Bacău a reușit un joc excelent, a condus în permanență, iar după minutul 25 handbaliștii pregătiți de Gomeniuc și Hagiu s-au dezlănțuit, izbutind o victorie oarecum umilitoare pentru orădeni. Golgeterul băcăuanilor a fost extrema dreaptă Alex Tărîță, secondat surprinzător de Marius Bahan, aflat abia la a doua evoluție alături de noii săi colegi. La CSM Bacău nu a evoluat Bulov, accidentat la meciul de dimineață, dar el va fi apt pentru meciurile de sâmbătă cu Minaur.
În victoria de la Oradea, băcăuanii au evoluat în alcătuirea: Grigoraș, Erhan – Tărîță 13, Bahan 6, Cotinghiu 5, M. Bujor 5, Carali 4, Zvanciuc 3, Vartic 2, Șipulin 1, Beleaev 1, Folescu 1, Macovchin, Ghenghea.

Sâmbătă, CSM Bacău va disputa alte două partide de verificare, de data aceasta cu Minaur Baia Mare, de la ora 9 la Seini și de la ora 16 la Baia Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.