CSM Bacău a transferat-o pe Busuioceanu


Managerul echipei feminine de handbal CSM Bacău a reușit să dea joi o importantă lovitură pe piața transferurilor, aducând-o la gruparea băcăuană pe golgetera la zi a Ligii Naționale, Amelia Busuioceanu. Handbalista a fost transferată de la ”vecina” HCM Roman după lungi runde de negocieri, clubul romașcan punând-o pe liber după ce a găsit-o vinovată de rezultatele slabe ale echipei, împreună cu alte două coechipiere, Cristescu și Pop.
”Mă bucur că am reușit să o transferăm pe golgetera campionatului și sper ca Amelia să ne ajute la îndeplinirea obiectivului de a evita retrogradarea. Vreau să subliniez și eforturile făcute de cei care susțin financiar această echipă, care au făcut posibilă aducerea Ameliei Busuioceanu la CSM Bacău. Sunt convins că se va integra rapid la noi și că va aduce acel plus care ne trebuie”, ne-a declarat Gabriel Armanu.
În vârstă de 31 de ani, Amelia Busuioceanu a semnat cu gruparea băcăuană un contract valabil doi ani și jumătate.

8 comentarii la „CSM Bacău a transferat-o pe Busuioceanu”

  1. Mai sunt si manageri care muncesc in Bacau….Bravo Gabi ! Sper sa duci fetele acolo unde ai reusit si cu baietii,in cupele europene !!!

  2. Succes Amalia! Cit despre chestia cu managerul care munceste, lasati-o mai usor.Mai ales daca se crede ca munceste si pentru binele echipei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.