Victorie spectaculoasă în derby-ul seriei: CSS Bacău – CSS Nicu Gane Fălticeni 3:2 (25-20, 25-21, 23-25, 19-25, 15-12)


Voleibaliștii de la CSS Bacău s-au impus în tie-break în derby-ul seriei A a Diviziei juniori, în fața celor de la CSS Nicu Gane Fălticeni. Băcăuanii și-au adjudecat primele două seturi servind foarte bine, atacând necruțător în special prin Sărăcuțu și Bucă și blocându-i pe cei mai buni jucători ai oaspeților, Lupu și Andone. Cei doi au reușit însă să-și mobilizeze colegii, iar Fălticeniul a egalat după două seturi dramatice. Deși se spune că în tie-break prima șansă o are echipa care a recuperat scorul, băcăuanii au izbutit să intre foarte bine în set, încurajați frenetic de o sală arhiplină, au condus în permanență și au valorificat cea de-a patra minge de meci de care au beneficiat.
Cu două etape înainte de final, CSS Bacău conduce în seria A și în mod normal nu mai poate pierde această poziție. Să sperăm că echipa pregătită de Eusebiu Țurcanu va beneficia de sprijinul necesar organizării turneului semifinal, având în vedere că la turneul final se va califica doar prima clasată.

CSS Bacău: Remus Bucă, Dan Bitire, Andrei Sărăcuțu, Dragoș Bontea, Cosmin Matei, Codrin Cernov, Mihai Șnel – libero. Au mai jucat: Rareș Popa, Alex Popa și Ciprian Grigore. Antrenor: Eusebiu Țurcanu.

CSS Nicu Gane Fălticeni: George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochița, Cosmin Andone, Ștefan Lupu, Emanuel Amariei. A mai jucat Ciprian Pădurariu. Antrenor: Ionel Ciocan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.