Declarații după Știința MD Bacău – CSM Satu Mare / Eliodor Voica: ”Oricine e onorat să antreneze naționala, dar e mai important ce am eu de făcut la Știința”


Eliodor Voica: “Doresc să mulţumesc publicului, fiindcă se simte că este aproape de noi şi noi dorim în acelaşi timp să oferim spectacolul la care se aşteaptă de la noi. Încercăm să ne îmbunătăţim jocul şi, trebuie să recunosc, mai sunt multe capitole la care trebuie să muncim. A fost primul meci, importante sunt victoria şi cele 2 puncte. Ne aşteaptă un drum cu multe, multe meciuri grele. Pot spune că CSM Satu Mare a fost un partener ideal şi nu cred că greşesc când fac această afirmaţie, pentru că noi am reuşit, în ciuda greşelilor pe care le-am făcut şi a ratărilor, să ne adjudecăm cele 2 puncte. Băieţii sunt pe un drum bun, ascendent, lucru care se vede prin munca şi prin rezultatele lor. N-aş vrea să-mi arog nişte drepturi, este munca lor şi le mulţumesc. Dar ţin cu tot dinadinsul să îmbunătăţim şi să creştem calitatea jocului. Este adevărat că sunt pe lista antrenorilor propozabili pentru echipa naţională, dar mai important este ceea ce facem noi aici şi mai târziu vom vedea ce şi cum. În momentul de faţă, eu cred că mai important este munca pe care o am în acest moment aici. Asta nu înseamnă că refuz naţionala, oricine este onorat de o asemenea ofertă, dar eu mai am foarte mult de lucru, mai am foarte mult de învăţat şi consider că acesta este un mediu propice pentru a-mi îndeplini cel puţin un obiectiv. Ar fi o variantă să antrenez, în paralel, şi pe Ştiinţa, şi naţionala, dar nu ştiu, în momentul de faţă, despre ce este vorba acolo, ştiu doar despre ce este vorba aici.”

Ioan Palko : ”Nu ne puteam aştepta la mai mult, pentru că echipa Bacăului este una foarte bună, au oameni de schimb, tot timpul au să trimită un jucător de schimb în teren, în timp ce noi am avut câteva absenţe astăzi, plus că Surducan s-a accidentat, are o fractură la un deget, aşa că atât am putut azi. Am fost mulţumit până în ultimele minute când am făcut câteva greşeli care au condus la diferenţa de 7 goluri, poate un 3-4 goluri era mai acceptabil. Obiectivul nostru este locul 10, unde suntem şi acum şi ne dorim foarte mult să nu ajungem la baraj. Ştiinţa este o echipă bună, cred că după Constanţa, ei îşi merită locul.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.