Declarații după Știința Bacău – CSM București 3:0


Tatiana Lupu (Știința Bacău): ”A fost un meci mult mai greu decât ne așteptam. Știam că și-au adus două jucătoare foarte bune, iar după primele două seturi ne așteptam la un set al treilea mai echilibrat, dar prin ambiție și prin forța echipei am câștigat clar. Urmează un alt meci foarte greu cu Constanța, unde va trebui să ne mobilizăm și eu sper să-l încheiem tot cu bine și pe acela. Cred că azi a câștigat cel mai bun.”

Florin Grapă: ”Mă așteptam să fie greu, fiindcă am pierdut calificarea în Cupa CEV și chestia asta ne apasă. Astăzi am jucat un volei care mie nu-mi place, dar important e că am câștigat. Eu am o vorbă, că o echipă are valoare când joacă prost și câștigă. Nu vreau neapărat să scot în evidență că echipa noastră are valoare, dar dacă azi am câștigat în fața unei echipe bune jucând mai slab, înseamnă că avem potențial. Sper ca fetele să se adune și să facă un meci bun la Constanța.”

Atanas Petrov (antrenor CSM București): ”Așteptam mai mult de la echipa mea, chiar dacă ne-a lipsit o jucătoare de bază, însă așteptam mai mult, mai ales la recepție. Știința are același nucleu de jucătoare de 2-3 ani și e o echipă omogenă, de aceea celorlalte echipe le e greu să câștige în fața ei.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.