Declarații după CSM Bacău – HC Zalău 23-26 / Tadici: ”Vreau ca Bacăul să nu retrogradeze, fiindcă nevastă-mea e de aici”


Gabriela Manea: “Dacă am fi reuşit să trecem peste tracul pe care îl au anumite jucătoare tinere, se putea face mult mai mult. Mă refer la linia de 9 metri, care în prima parte a păcătuit mult mai mult prin lipsa de joc, lipsa de încredere. În schimb, după toate greşelile pe care le-au făcut, au încercat, după posibilităţile lor, să recupereze pe apărare şi sunt foarte mulțumită de atitudinea lor. Şi-au dorit şi au luptat până în minutul 60, nu este nimic de spus. Este diferenţa de valoare şi lipsa de coeziune în muncă între Zalău şi Bacău. Au greşit pe prima parte a meciului că nu au avut destulă încredere să arunce şi, culmea, nu am pregătit nicidecum să se arunce din zona centrală peste Beşe şi Szucs, dar având deja un automatism format, au reacţionat ca atare. La două goluri, dacă nu aveam trei ratări de pe semicerc, sigur alta ar fi fost soarta meciului. Când te duci cu jumătăţi de măsură, atunci rişti. În prima repriză, jucătoarele mele nu au fructificat posibilităţile de a merge pe faza a doua până în poartă. Ştiind că este o echipă masivă, mai greoaie pe repliere, se putea alerga mai mult cu mingea. În următoarea etapă avem un meci deosebit de greu, meciul de la Brăila care va fi un meci pregătitor pentru cel cu Baia Mare, cu care noi ne luptăm direct. În ceea ce o priveşte pe Lazăr, este o jucătoare care îşi doreşte prea mult şi din această cauză şi greşeşte foarte mult. Înainte de meci, am văzut că avea emoţii foarte mari, păcat de calităţile ei, dar evoluţia de azi o pun pe seama tinereţii. La vârsta ei, e normal să nu ştie să-şi gestioneze emoţiile. ”

Gheorghe Tadici : ”Bacăul este o echipă în formare, turul campionatului nu s-a terminat încă. Eu, personal, vreau ca Bacăul să rămână în Liga Naţională, fiindcă soţia mea este de aici. E drept că am avut două gesturi necugetate şi publicul m-a taxat, când mi-am ieşit din fire. Așa e publicul nostru, în loc să se uite la spectacolul din teren, se uită la bancă.”

Un comentariu la „Declarații după CSM Bacău – HC Zalău 23-26 / Tadici: ”Vreau ca Bacăul să nu retrogradeze, fiindcă nevastă-mea e de aici””

  1. Mult succes in continuare fetelor. Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa capatati constanta si sa nu mai alternati momente bune cu momente dezastruoase in timpul unui meci.
    Bafta Stefania, sunt sigur ca in curand vei avea increderea in sine necesara de a trece peste trac si te vei concentra mai bine.
    HAI CSM!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.