11 contracte scadente în vara lui 2012 la Știința MD Bacău


La finalul sezonului 2011-2012, contractele a 11 dintre handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău vor expira. Este vorba de Shota Tevzadze, Ștefan Laufceac, Marius Bondar, Ionuț Rotaru, Evgheni Gurkovsky, Sandu Iacob, Konstantin Kurilenko, Rareș Păunică, Bogdan Voica, Florin Dospinescu și Costel Manea. Conform managerului Puiu Ciobanu, conducerea grupării băcăuane le va înainta propuneri de prelungire a înțelegerilor tuturor jucătorilor cu contractele scadente în vara viitoare.
”Dacă ar fi după mine, aș alege să-i păstrăm pe toți 11, rămâne de văzut în ce măsură vom ajunge la un acord pentru noile contracte. În orice caz, după sărbători va avea loc o ședință a conducerii clubului, iar după aceea vom discuta cu fiecare jucător în parte posibilitatea de a continua la Știința”, a precizat Puiu Ciobanu. Clarificarea situației celor 11 ar urma să se producă până la reluarea campionatului Ligii Naționale, prevăzută pentru 22 ianuarie 2012.
Altfel, juniorii Demis Grigoraș și Mihai Sandu, aduși în vara acestui an la Știința, se vor întoarce la Centrul Național de Excelență de la Sighișoara, urmând probabil să fie împrumutați altor echipe din prima ligă.

3 comentarii la „11 contracte scadente în vara lui 2012 la Știința MD Bacău”

    1. Ei sa nu exageram Codrine,sunt acolo macar 3 jucatori care nu corespund deloc noilor cerinte….daca vrem titlul vrem jucatori adevarati,jucatori care vin si joaca pe bani !! nu spun nume ca nu sunt eu specialist,parerea mea e insa ca pe numite posturi avem maxim un jucator care in caz ca nu merge…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.