Handbal masculin, Liga Națională / Știința petrece sărbătorile pe locul 2


După înfrângerea suferită în derby-ul de la Constanța, Știința Municipal Dedeman Bacău rămâne pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționale, la patru lungimi în spatele campioanei. Un alt meci interesant al ultimei etape din acest an s-a disputat la Târgu Jiu, acolo unde Pandurii și Odorheiul au terminat la egalitate. Steaua a obținut surprinzător primul punct la Turda, în timp ce Dinamo s-a impus la Ploiești și se menține în preajma podiumului. Iată rezultatele complete ale etapei a XI-a și clasamentul:
HCM Constanța – Știința MD Bacău 27-25
CSM Ploiești – Dinamo 25-29
Poli Timișoara – CSM București 31-26
CSM Satu Mare – CSU Suceava 24-25
U Transilvania Cluj – CS Caraș-Severin 27-29
Energia Pandurii Tg. Jiu – HC Odorhei 32-32
Potaissa Turda – Steaua 23-23

Liga Națională la handbal masculin se va relua pe 22 ianuarie cu etapa a XII-a, în care Știința Municipal Dedeman Bacău va juca acasă cu CSM Satu Mare.

9 comentarii la „Handbal masculin, Liga Națională / Știința petrece sărbătorile pe locul 2”

  1. Toti suporterii isi doresc locul 1 pentru echipa lor si dupa meciul de azi am vazut comentarii super-optimiste cum ca putem fi peste Constanta, care sigur va pierde puncte in retur, ca si cum noi le-am castigat deja in avans pe toate pana la final si mai asteptam doar sa vedem cum se incurca ceilalti. Anul trecut cand pe la jumatatea returului se vorbea de locul trei eu am scris un comentariu in care spuneam ca putem pierde cupele europene. Acum nu mai zic nimic ca nu vreau sa am gura pocita, dar cred ca e mai sanatos sa luam joc cu joc, sa ne gandim doar la castigarea urmatorului meci si abia cand ne apropiem de final sa vedem daca mai are rost sa ne facem diverse planuri. Avem un retur putin mai greu decat turul, asa incat eu consider ca un loc pe podium e un obiectiv realist. In mod evident suntem in crestere fata de anul trecut, iar pentru asta intreaga echipa si antrenorii merita felicitarile noastre. Sarbatori Fericite Stiinta!

  2. FELICITARI STIINTA ! FELICITARI CELOR CARE INVESTESC SI CELOR CARE COORDONEAZA INTREAGA ACTIVITATE ! SPORTIVI SI ANTRENORI JOS PALARIA !

  3. fratilor,felicit toata echipa si toata galeria stiintei,dar va rog sa mai veniti si voi pe la sala ca si-asa e doar 5 lei adulti si moca pt copii.Asa Stiinta va fi invincibila va spun sincer!Hai Stiinta!!!

  4. Felicitari tuturor jucatorilor echipei Stiinta pentru parcursul de pana acum din campionat, sarbatori fericite si multa sanatate !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.