Declarații după Știința – CSMB 32-23 / ”Vrem să fim campioni, nu ne mulțumește locul 2”


Cristi Ghiță: ”Faptul că vom termina anul acesta pe locul 2 contează mai puțin, pentru că am mai avut tururi când am terminat chiar pe primul loc, iar returul nu a mai fost la fel de bun. Noi trebuie să mergem pe aceeași linie, să jucăm cum am făcut-o astăzi și să fim uniți. Astăzi, în repriza secundă, am avut ceva probleme cu apărarea adversă, dar bine că s-a terminat cum s-a terminat. Noi vrem să fim campioni, nu ne e de-ajuns locul 2 sau 3. Sperăm să batem Timișoara în etapa viitoare, iar apoi să plecăm cu un moral bun la Constanța, iar acolo vom vedea cine-i mai bun la acea oră, noi suntem foarte motivați. În ceea ce mă privește, sper să rămân în lupta pentru titlul de golgeter al campionatului și să nu mai repet evoluția din meciul de la Suceava.”

Ionuț Rotaru: ”Am privit acest meci ca pe o revanșă, deoarece în vară ei ne-au învins la noi acasă și ne doream să demonstrăm că nu aceea era diferența de valoare. Am reușit, iar asta arată că niciun meci nu seamănă cu altul. Chiar dacă am avut o repriză secundă mai relaxată, importante rămân punctele, indiferent de scor. În privința campionatului, azi am câștigat doar o bătălie, războiul e lung și sunt convins că dacă vom trata toate meciurile cu seriozitate, punctele vor intra în contul nostru.”

Florin Dospinescu: ”Eu zic că a fost o seară extraordinară, din toate punctele de vedere. Cred că am făcut spectacol în seara asta. În repriza a doua am lăsat-o un pic mai moale, dat fiind faptul că mai avem două meciuri anul ăsta. Ne-am asigurat locul 2, dar noi vrem să ne batem pentru locul 1, dacă vom reuși un rezultat pozitiv la Constanța ar fi super pentru noi și pentru tot orașul.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.