Sandu Iacob: ”Nu le ținem pumnii celor de la Odorhei duminică, suntem în luptă directă cu ei”


Unul dintre cei mai experimentați handbaliști ai Științei Municipal Dedeman Bacău, Sandu Iacob, a contribuit din plin la primul succes al băcăuanilor la Suceava, apreciind succesul echipei sale drept unul firesc.
Rep.: Știința a obținut azi o victorie pe care o aștepta de 4 ani. Cum a fost ?

Sandu Iacob: Un curs firesc al meciului, am încercat să deținem controlul asupra lui și cred că am reușit. Chiar dacă la pauză a fost doar un gol diferență, consider că era prea puțin față de diferența de valoare dintre cele două loturi. Diferența s-a făcut la numărul de jucători valoroși din loturile celor două echipe.

Rep.: V-ați clătinat puțin în repriza a doua, când adversarii au luat conducerea ?

S.I.: Absolut deloc. Suntem conștienți de valoarea pe care o avem iar rezultatele noastre de până acum ne dau încredere. Cred că acesta e doar începutul, mi-ar plăcea să cred că la finalul campionatului ne vom atinge acel obiectiv de a ne clasa pe podium.

Rep.: A fost astăzi un meci al portarilor ?

S.I.: Da. S-a văzut rezultatul muncii pe care o depun la antrenamente, ei joacă exact cum se antrenează. E foarte simplu, ei joacă bine fiindcă se antrenează bine.

Rep.: Le veți ține pumnii duminică seara celor de la Odorhei ?

S.I.: Absolut deloc. Cred că noi suntem în luptă directă cu Odorheiul, nu cu Constanța. HCM are în acest moment ce e mai bun în handbalul românesc și, cu toate că au probleme financiare la momentul acesta, cred că-și vor reveni și sunt favoriți la titlu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.