Derby de Moldova / Răducu Tamaș: ”Există toate premisele pentru o victorie a noastră”


Pentru unul dintre handbaliștii Științei Municipal Dedeman Bacău, ziua de sâmbătă va însemna nu doar derby-ul cu CSU Suceava, ci și aniversarea zilei de naștere, Răducu Tamaș împlinind pe 12 noiembrie 25 de ani. Cu două zile înainte de jocul de la Suceava, am realizat un interviu cu portarul Științei.

Rep.: Va câștiga Știința sâmbătă, în premieră, la Suceava ?

Răducu Tamaș: Asta ne dorim cu toții, o victorie în premieră la Suceava, și cred că există toate premisele să reușim acest lucru.

Rep.: Care ar fi principalele voastre argumente pentru acest meci ?

R.T.: Cu siguranță că avem un moral mai bun, apoi poziția din clasament și rezultatele din ultima vreme ne recomandă pentru această victorie.

Rep.: E al doilea meci consecutiv în deplasare, după cel de la Odorhei, în care mergeți pe terenul unei echipe pe care ați învins-o clar în pregătiri. Există cumva riscul unei subestimări a adversarului ?

R.T.: În niciun caz nu trebuie să punem problema în acest fel. Meciul de la Odorhei din campionat a fost doar o întâmplare, noi am făcut atunci un joc slab în apărare. Am marcat atunci destule goluri, dar nu ne-a funcționat defensiva, fiindcă atunci când marchezi 33 de goluri poți câștiga un meci, numai că noi am încasat un pic cam multe.

Rep.: Cum va fi să joci de ziua ta un meci cu o asemenea miză ?

R.T.: Nu va fi nimic special, special va fi după încheierea meciului. E un meci ca oricare altul în care va trebui să ne dăruim 100%.

2 comentarii la „Derby de Moldova / Răducu Tamaș: ”Există toate premisele pentru o victorie a noastră””

  1. Răducule nu uita că Suceava a pierdut un punct cu ODORHEIUL după ce a condus această echipă şi cu 5 goluri, iar pe voi va snopit în bătaie. Premisele pentru tine sunt sumbre.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.