Florin Grapă: ”Echipa noastră nu e încă sudată”


După un meci pe care l-a trăit la intensitate maximă, făcând spectacol la marginea terenului, antrenorul băcăuan Florin Grapă s-a prezentat extenuat dar fericit în fața presei. ”N-aș putea spune ce anume a făcut astăzi diferența între cele două echipe, lucruri bune și rele au fost și de-o parte și de alta, poate că la capitolul dorință am fost superiori. Poate că acest meci a venit cam devreme și pentru noi și pentru ei. Eu am mai spus că echipa noastră nu e încă sudată, dar sper ca până spre finalul campionatului să reușim s-o închegăm”, a spus tehnicianul Științei.

Referitor la accidentarea Viktoriei Polischuk, Florin Grapă a precizat: ”A alunecat și a făcut o entorsă la glezna dreaptă, norocul Sabinei Miclea, asta-i viața.”
Antrenorul Științei Bacău a ținut să adreseze câteva cuvinte și publicului prezent în număr mare la meciul cu Tomis: ”Mulțumesc tare mult publicului fiindcă a fost alături de noi, mi-aș dori să vină în număr cât mai mare la toate partidele, nu numai când jucăm cu echipe tari.”

Rugat să tragă o concluzie după primele două etape de campionat, Florin Grapă a declarat: ”Cred că am arătat că suntem o echipă care va avea un cuvânt de spus în acest campionat, însă e cam devreme să fac previziuni. Mi-aș dori mult măcar să ajungem în finală și anul acesta. Părerea mea e că tot Constanța, Dinamo și Știința se vor lupta pentru titlu și în acest sezon. Să nu uităm că regulamentul permite efectuarea de transferuri până în luna ianuarie, iar în ceea ce ne privește vă spun sigur că nu vom mai aduce nimic.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.