Înfrânți în prelungiri: CF Brăila – FCM Bacău 1-0 (0-0)


FCM Bacău a fost la un minut de obținerea unui punct pe stadionul din Brăila, la capătul unui joc în care un egal ar fi fost echitabil. În prima repriză, singura ocazie le-a aparținut băcăuanilor, în minutul 25, atunci când un apărător brăilean a scos de pe linia porții reluarea cu latul a lui Ursu.
Din minutul 57, băcăuanii au evoluat în inferioritate numerică, Lozneanu văzând cel de-al doilea cartonaș galben, acordat cu multă ușurință pentru o presupusă lovitură cu cotul comisă într-un duel la colțul terenului. Gazdele au dominat teritorial, și-au creat și câteva bune situații de gol, însă Stamatin a intervenit salutar de fiecare dată. Portarul băcăuan n-a mai putut face nimic în minutul 2 al prelungirilor, atunci când Pălimaru a reluat de lângă Baciu imparabil cu capul din 8 metri, în colțul din stânga al porții oaspeților.

CF Brăila: Budur – Bosoi, C. Marin, Ivan, Neacşu – G. Ion, Voicu (79 Dăniță), Ndigwe, Pungă (65 M. Ion) – Borbely, Pălimaru. Antrenor: Viorel Ion.

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Luncanu – Apostol, Baciu, Întuneric (78 Bursuc), Doboș – Boghian (71 Curiliuc), Vraciu (60 Taban). Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.