Gligore Czari: ”Știința Bacău e o echipă care poate pune problemei campioanei”


Antrenorul reșițean Gligore Czari a felicitat echipa gazdă pentru victorie și a acuzat absența lui Rică Pîrîianu. De asemenea, tehnicianul oaspeților și-a exprimat speranța că-l va putea transfera pe Demis Grigoraș la CS Caraș-Severin.
„Felicit gazdele pentru victorie, au meritat-o mai mult decât noi. Ca de obicei, a fost un joc frumos, în ultimii ani, de regulă câştigam, dar acum s-a întors roata. Bacăul este o echipă cu pretenţii, noi încercăm să fim undeva la mijlocul clasamentului. Din păcate, astăzi nu am putut să-l folosesc pe Pârâianu, care este în continuare accidentat. Trebuie să tragem un semnal de alarmă pentru el, să sperăm că ne va ajuta, pentru că de asta este plătit de CS Caraş-Severin, să se antreneze şi să joace. Nu pot să spun că am pierdut meciul din cauza lui, dar, având în vedere că este un jucător cu experienţă, ne ajută foarte mult, atât pe atac, cât şi în apărare. În general, a fost un joc frumos, ne aşteptam să primim foarte multe goluri pe contraatac. În a doua parte a meciului, băieţii mei nu au mai crezut în potenţialul lor şi au lăsat-o mai moale.

Este un campionat care s-a echilibrat, din păcate în jos, nu în sus. Dacă în anii precedenţi noi am fost o echipă care ne-am bătut cu Constanţa pentru câştigarea campionatului, acum Ştiinţa este o echipă care poate pune probleme campioanei, mai ales că în ultimii ani HCM Constanţa nu a prea câştigat la Bacău. Le doresc mult succes, mai este şi Odorheiul care este vicecampionă şi are pretenţii de podium. Sunt cam 2 echipe care pot pune probleme campioanei.

În ceea ce-l privește pe Grigoraș, la Bacău e concurenţă mare pe postul lui și îi va fi foarte greu să evolueze. Mi l-am dorit, mi-l doresc în continuare, poate Federaţia mă susţine în această privinţă, pentru că pe mine mă ajută. Poate nu joacă 60 de minute, dar undeva la 30-40 poate să joace lejer pe post. Acum nu ştiu ce să spun, eu îmi doresc să joace, pentru că ştiu că este un copil de viitor care, dacă nu joacă, va pierde foarte mult. ”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.