Pe muchie de cuțit: Știința Bacău – HCF Piatra Neamț 29-29 (19-15)


Handbalistele de la Știința Bacău au trecut pe lângă o victorie pe care ar fi meritat-o în fața rivalelor de la Piatra Neamț, dar au plătit tribut tinereții și lipsei de experiență. Oaspetele au început mai bine, au condus timp de 17 minute, după care băcăuanele au egalat la 10 și s-au desprins chiar și la 6 goluri (17-11, min. 26), pe fondul unei apărări atente și a contraatacurilor rapide valorificate de Cîlici. În repriza secundă, însă, Știința a arătat o altă față, cu nenumărate greșeli personale elementare, atacuri fără orizont, astfel încât oaspetele au trecut din nou la conducere în minutul 45, 22-23. S-a mers cap la cap până la intrarea în ultimul minut, când scorul era egal, 28-28. Pietreanca Timaru a înscris pentru oaspete cu 30 de secunde înainte de final, însă Cârligeanu a egalat după numai 15 secunde, pentru ca Angheluță să apere în final aruncarea expediată de Stan.

Știința Bacău: Angheluță, Pătrașcu – Ilișescu 8, Cîlici 7, Chelaru 4, Roșu 4, Cârligeanu 3, Vâlcu 3, Ciurariu, Ciorîță. Antrenori: Ion Arsene și Costel Oprea.

HCF P. Neamț: Raica, Vornicu – Stan 14, Timaru 6, Ciubotaru 5, Măzărianu 2, Iroftei 1, Ștefan 1, Rotaru, Moraru, Zargiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.