Avancronică: Steaua București – Știința MD Bacău (sâmbătă, ora 13, live text pe Sport.Bacaul.ro)


După trei victorii consecutive în debutul sezonului, Știința Municipal Dedeman Bacău se deplasează pe terenul ultimei clasate din Liga Națională de handbal masculin. Câștigătoare a Cupei Challenge în 2006, semifinalistă a Cupei Cupelor în 2010, gruparea bucureșteană trăiește vremuri grele, fiind principala ”favorită” la retrogradare în actuala ediție de campionat. În mod normal, Știința nu are cum să piardă sâmbătă la Chiajna în fața celei mai subțiri echipe din istoria Stelei, mai ales că băcăuanii au cu siguranță proaspătă în memorie trista experiență din primăvară, de la Oradea.
Rămâne în dubiu ora de disputare a jocului, 13.00 conform FRH ori 12.30 conform Digisport, televiziune care n-a binevoit să răspundă unei solicitări care să lămurească acest ”mister”. Dar asta nu e de mirare, atâta timp cât cei de acolo dictează după bunul lor plac programul campionatului peste capul echipelor, dar cu complicitatea (dezinteresată, desigur) federalilor.

Celelalte meciuri ale etapei a IV-a din Liga Națională de handbal masculin: U Transilvania Cluj – HCM Constanța, CS Caraș-Severin – Bucovina Suceava, Energia Pandurii Tg. Jiu – CSM Satu Mare, Potaissa Turda – Poli Timișoara, CSM București – CSM Ploiești și HC Odorhei – Dinamo Municipal Călărași.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.