În sfârșit, victorie ! / FCM Bacău – FC Snagov 1-0 (0-0)


FCM Bacău a spart gheața, obținând prima victorie din campionat, la capătul unui joc încrâncenat, în care elevii lui Gheorghe Poenaru au alergat enorm pentru un succes meritat.
Din păcate, partida a început cu o mare eroare de arbitraj în primul minut, atunci când, după un corner al gazdelor, Baciu a fost cosit în careu de Popa fără ca arbitrul Marodin să arate punctul cu var. Prima repriză a fost dominată clar de băcăuani, cele mai mari ocazii consumându-se în minutul 15, atunci când Mihălăchioae a trimis un trasor din lovitură liberă de la peste 30 de metri, dar Baruch s-a întins spre vinclu și a respins în corner. La faza imediat următoare, Vraciu a trimis cu capul în bara din dreapta a porții oaspeților.
În repriza secundă, ilfovenii au ieșit mai mult la atac, iar în minutul 50 Cristea a scăpat singur spre poarta băcăuană, dar a fost oprit de semnalizarea eronată a asistentului Florescu. Iancu (min. 65) și Dinu (min. 69) au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului pentru ca, în minutul 71, Doboș să inventeze o pasă ideală pentru Curiliuc, scăpat singur spre poarta adversă, dar atacantul băcăuan a șutat alături. Același tandem a creat și faza golului victoriei din minutul 74: Doboș a centrat perfect de pe dreapta, iar Curiliuc a reluat imparabil cu capul la vinclu și a trimis lanterna roșie pe malul mării, la Mangalia.
Victorie muncită a echipei lui Gheorghe Poenaru, care etapa următoare va disputa un nou derby al suferinței, la Mangalia, cu Callatis. Până atunci, marți, FCM Bacău va disputa 16-imile Cupei României în deplasare, la FC Brașov.

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae (67 Lipovanu), Lozneanu, Ursu, Luncanu – Apostol (55 Curiliuc), Baciu (55 Apostu), Întuneric, Doboș – Vraciu, Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

FC Snagov: Baruch – Popa (52 Santiago), Zeciu, Bratu, Dos Santos – Bereșoae (57 M. Dumitru), Săceanu, Ibeckwe (46 R. Iancu), Florea – V. Dinu, C. Cristea. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Arbitru: Ion Marius Marodin (București). Asistenți: Valentin Cristea (Călărași) și Costin Florescu (București).

Alte rezultate din seria I a Ligii a II-a: Viitorul Constanța – Gloria Buzău 2-2, Săgeata Năvodari – CF Brăila 6-0, Victoria Brănești – Dunărea Galați 2-2, Astra 2 Giurgiu – Dinamo II București 1-1, CSMS Iași – Callatis Mangalia 2-0, CS Otopeni – Delta Tulcea 1-2.

Un comentariu la „În sfârșit, victorie ! / FCM Bacău – FC Snagov 1-0 (0-0)”

  1. Bravo FCM Bacau, poate vor reusi pana la urma sa evite retrogradarea. Arbitrii, in special cei de linie, au fost sub orice critica. Ar trebui sa mai citeasca regulamentele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.