Avancronică: Știința MD Bacău – Potaissa Turda (duminică, ora 11, live text pe Sport.Bacaul.ro)


Știința Municipal Dedeman Bacău revine după numai o săptămână în fața propriilor suporteri din postura de vicelideră a Ligii Naționale, cu maximum de punctaj după două runde. Și cum Marius Bondar a dat asigurări că handbaliștii băcăuani nu-și vor subestima adversara, e de așteptat o victorie în fața nou-promovatei Potaissa Turda.
Cele două formații s-au întâlnit pe 26 august, la Cupa Odorheiului, atunci când Știința s-a impus fără drept de apel, 32-19. Sigur că un meci amical nu se compară cu unul pe puncte, dar diferența de valoare e clară, deși trebuie spus că turdenii au în componență destui jucători experimentați, precum portarul Levente Szabo, ucraineanul Vizhbovsky sau ex-băcăuanul Claudiu Dediu.
Partida Știința MD Bacău – Potaissa Turda va fi arbitrată de cuplul maramureșean alcătuit din Ionuţ Marta şi Ştefan Hendrea. Meciul de Liga Națională va fi urmat, de la ora 13.00, de jocul din prima etapă a Diviziei A la handbal masculin, dintre CSM Bacău și CSM Focșani.

Toate celelalte meciuri din etapa a III-a a Ligii Naționale vor începe duminică, de la ora 11, după următorul program: HC Odorhei – CSM București, Dinamo Municipal Călărași – CS Caraș-Severin, CSU Suceava – Steaua București, Poli Timișoara – U Transilvania Cluj, HCM Constanța – Energia Pandurii Tg. Jiu și CSM Satu Mare – CSM Ploiești.

2 comentarii la „Avancronică: Știința MD Bacău – Potaissa Turda (duminică, ora 11, live text pe Sport.Bacaul.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.