Campionat de minifotbal organizat de AJF Bacău


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bacău va da startul primei ediţii a noului campionatul de minifotbal ce se va desfăşura baza sportivă TNT. Şi-au anunţat prezenţa 15 echipe: Baraţi, TNT, Cybernet, Red Dogs, Zimbru, Mioriţa, Copanex, Strong, Barrier, Rombet, Legendele, Andisimo, Arabesque, Dedeman şi ISU Bacău.
Campionatul se va disputa în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, în zilele de sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10. În cazul în care vremea va fi potrivită, arbitrii delegaţi de AJF Bacău vor conduce meciurile pe terenul sintetic de afară, iar când condiţiile meteo vor fi neprilenice toate jocurile se vor disputa pe terenurile din balon.
Fiecare meci se va desfăşura pe durata a două reprize, de câte 25 de minute, cu o pauză între ele de 10 minute. În teren vor şase jucători: cinci de câmp şi un portar. Vor putea evolua în teren doar doi jucători care sunt legitimaţi şi în ligile a IV-a şi a V-a.
Formaţiiile înscrise în campionat vor trebui să achite o taxă de participare de 70 de lei/echipă, 20 de lei pentru legitimaţia de joc şi 10 lei pentru viza anuala. Toate vor fi achitate o singură dată.
În afara taxelor de mai sus, la ora meciului, fiecare formaţie va plăti suma de 65 de lei în care vor intra: închirierea terenului, arbtrul, asistenţa medicală şi paza. Participantele vor beneficia de toate condiţiile de care dispune baza TNT: vestiare, duşuri, teren de încălzire, etc.
Startul campionatului se va data de 17 sau 24 septembrie, data exactă urmând să fie stabilită la întâlnirea cu reprezentanţii tuturor echipelor.
„Va fi un altfel de campionat. Fiecare jucător va avea propria legitimaţie, va intra în teren doar pe baza vizitei nmedicale, iar arbitrii vor fi de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal. În plus, la fiecare meci va fi asigurată şi paza, iar un asistent medical va fi prezent pe marginea terenului. La finalul campionatului, cele mai bune trei echipe vor fi recompensate cu premii substanţiale”, a declarat Cristian Sava, preşedintele AJF Bacău.
Reprezentanţii tuturor echipelor sunt aşteptaţi în cursul acestei săptămâni (5-9 septembrie) la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru a se stabili ultimele detalii şi programul competiţiei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.