Avancronică: SC Bacău – Dunărea Galați (Cupa României, stadion ”Municipal”, marți, ora 19.30)


După ce a trecut cu bine de trei tururi în Cupa României, eliminând formațiile FC Zagon, CSM Moinești și CSMS Iași, SC Bacău joacă marți seara cu gândul la 16-imi, fază în care intră în competiție și echipele din Liga I. Adversara băcăuanilor va fi una din echipele tari din eșalonul secund, Dunărea Galați, care în primele două deplasări din campionat n-a reușit să obțină niciun punct, pierzând cu 1-4 la Viitorul Constanța și cu 1-3 la Astra Giurgiu. În turul precedent, gălățenii au învins-o pe concitadina Oțelul II, cu 2-1.
Echipa lui Cristi Popovici se prezintă după șase victorii consecutive în meciurile oficiale și cu siguranță că și-o doresc și pe a șaptea pentru a respira mai apoi, fie și pentru două ore, aer de Liga I. Băcăuanii nu vor conta nici în acest joc pe două dintre piesele de bază, Matei și Spiridon, accidentați în meciul de cupă cu CSMS Iași.
Partida SC Bacău – Dunărea Galați va fi arbitrată la centru de medicul ieșean Bogdan Hanceariuc, care va fi ajutat de asistenții Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe) și Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț).

Un comentariu la „Avancronică: SC Bacău – Dunărea Galați (Cupa României, stadion ”Municipal”, marți, ora 19.30)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.