Fotbal, Liga a III-a / Victorie în prelungiri: CSM Pașcani – SC Bacău 1-2 (1-1)


SC Bacău a respectat tradiția și s-a impus din nou la Pașcani tot pe final de meci. Gazdele au deschis scorul în secunda 30 a partidei, atunci când Stoica a luftat, iar Mulțescu a înscris cu un șut la colțul lung. Băcăuanii au pus stăpânire pe joc și au reușit egalarea în minutul 25, prin Miron, cu un vole superb de la 25 de metri, sub transversală. SC Bacău a dominat în continuare, CSM Pașcani a mizat doar pe contraatac, iar în prelungirile jocului băcăuanii au reușit lovitura decisivă. Dobârceanu a centrat, mingea l-a găsit pe Geamăn la circa 8 metri de poarta adversă, iar fundașul SC-ului l-a lobat pe portarul advers și a adus toate cele 3 puncte la Bacău.
”S-a simțit efortul pe care jucătorii l-au depus marți, la meciul de cupă, precum și absența celor accidentați atunci – Matei, Spiridon și Răduțoiu. Având în vedere că am jucat într-o formulă nouă, cred că am obținut o victorie importantă pe un teren de unde oaspeții obțin cu greu puncte”, ne-a declarat antrenorul băcăuan Cristi Popovici.
SC Bacău: Satco – Dediu (Banu), Geamăn, Stoica, Dobârceanu – Blănaru, Adăscăliței, Petrea (Cojocaru), Miron – Vasiliu (L. Dumitru), Ungureanu (Patrichi).

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a II-a, seria I: AEROSTAR BACĂU – Politehnica Galați 2-1, CSM Focșani – ABC Stoicescu 1-1, Ceahlăul II P. Neamț – CS Panciu 1-0, Petrotub Roman – Sporting Suceava 2-2, Oțelul II Galați – CSM Rm. Sărat 0-1 și Rapid CFR Suceava – FCM Dorohoi 1-0. Cetatea Tg. Neamț a stat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.