O victorie și o înfrângere pentru CSM Bacău în turneul de la Brașov


Handbalistele de la CSM Bacău n-au reușit nici în prima zi a turneului de la Brașov să câștige în fața unei viitoare colege de Liga Națională. Handbalistele pregătite de Gabriela Manea și Adi Brezan au pierdut vineri dimineață în fața echipei SCM Craiova, scor 26-30 (13-13). Meciul a fost echilibrat, cele două formații succedându-se la conducere, însă oltencele au fost mai lucide în ultimele 7-8 minute, când au reușit să se desprindă. CSM Bacău a evoluat în următoarea alcătuire: Parkhomenko, Croitoru – Krumova 8, Toma 4, Matei 4, Szabo 3, Simion 3, Trăilă 2, Shutska 1, Amoagdei 1, Grigore.

În cel de-al doilea meci de vineri, CSM Bacău a trecut de divizionara secundă HCF Piatra Neamț cu 29-23 (11-9), la capărul unui joc pe care l-au controlat, dar în care au avut și destule momente de ”rătăcire”. CSM: Parkhomenko, Croitoru – Simion 9, Szabo 6, Krumova 4, Amoagdei 4, Matei 3, Toma 1, Shutska 1, Geapănă 1, Grigore.

Sâmbătă, de la 12.30, în ultimul meci al turneului, CSM Bacău va întâlni echipa gazdă, Corona Brașov, care a învins în prima zi pe HCF Piatra Neamț (44-20) și pe SCM Craiova (34-22).

2 comentarii la „O victorie și o înfrângere pentru CSM Bacău în turneul de la Brașov”

  1. Este bine ca am reusit sa batem pe Piatra dar parca era si mai bine daca reuseam sa batem o echipa de Liga, nu? Tinand cont (asta daca nu gresesc) ca oltencele au echipa decimata, cred ca puteam mai mult. Sa mai intreb ce am facut cu Bv? Daca nu s-a jucat „amical”, cred ca s-a pierdut meciul, nu? Dar asta sa fie ultima problema…sa pierdem meciurile de pregatire si sa reusim sa ramanem in Liga anul acesta!!! Cred ca asta este obiectivul, nu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.