Avancronică: S.C. Bacău – Oțelul II Galați (vineri, ora 18, stadion ”Aerostar”)


Vineri debutează noul sezon al Ligii a III-a la fotbal, care programează la Bacău partida dintre Sport Club și Oțelul II Galați. Interesant e faptul că, în pregătiri, cele două formații s-au întâlnit la Bacău, iar echipa pregătită de Cristian Popovici s-a impus cu 8-1, dar e greu de crezut că o asemenea diferență s-ar putea înregistra și în campionat. Anul trecut, pe ”Letea”, băcăuanii s-au impus greu, cu 2-1, la capătul unui joc plin de peripeții și în teren și în afara lui. Marți, în cupă, ambele echipe au obținut victorii la scor în deplasare: SC Bacău a învins cu 7-0 pe CSM Moinești, iar Oțelul II a câștigat cu 6-0 la FC Gîrceni.
Meciul de vineri se va disputa pe stadionul ”Aerostar”, deoarece pe ”Letea” e șantier, și va fi arbitrată de o brigadă din Botoșani, ce va fi condusă la centru de George Brânzei, care va fi ajutat de asistenții Adrian Vornicu și Mihăiță Noroc.

Celelalte partide ale etapei inaugurale din seria I: ABC Stoicescu – Rapid CFR Suceava, Politehnica Galați – CSM Focșani, Cetatea Tg. Neamț – Aerostar Bacău, Sporting Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț, CSM Rm. Sărat – Petrotub Roman și FCM Dorohoi – CSM Pașcani. Meciul CS Panciu – AFC Odorheiu Secuiesc nu se dispută.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.