Calificare la limită: FC Zagon – SC Bacău 0-1 (0-0)


SC Bacău a obținut calificarea în faza a III-a a Cupei României, după ce a învins în deplasare la limită, 1-0, echipa de liga a IV-a din județul Covasna, FC Zagon. Băcăuanii au avut un prim sfert de oră extrem de ezitant, pe fondul unor greșeli ale defensivei, gazdele beneficiind de câteva lovituri libere periculoase din preajma careului advers. După iureșul de început, băcăuanii au pus stăpânire pe joc, dar au ratat mai multe ocazii, trimițând de două ori balonul în bară.
Golul victoriei a fost reușit de atacantul Patrichi, în minutul 75, care a înscris cu o lovitură de cap, după o centrare expediată de Petrea.
”Sunt mulțumit de modul cum am controlat jocul, dar m-au nemulțumit greșelile multe ale apărării. Se poate spune că, în acest meci, cel mai mare pericol pentru poarta noastră a fost constituit de apărătorii noștri, nu de atacanții adverși. Sunt, însă, lucruri pe care sunt convins că le vom remedia până la începutul campionatului”, ne-a declarat antrenorul echipei SC Bacău, Cristian Popovici.

SC Bacău: Satco – Dumitru, Matei, Adăscăliței (Geamăn), Dobârceanu – Răduțoiu (Blănaru), Spiridon, Petrea, Miron (Cojocaru) – Vasiliu, Ungureanu (Patrichi).

Următorul meci al echipei SC Bacău va avea loc marțea viitoare, în faza următoare a Cupei României.

Un comentariu la „Calificare la limită: FC Zagon – SC Bacău 0-1 (0-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.