Dat de Aerostar cu 50.000 euro, Costel Pantilimon a ajuns la Manchester City pentru 2,5 mil. euro

Viitorul lui Pantilimon sună perfect. Deşi era bântuit de coşmarul ligii secunde, fostul portar al lui Poli este protagonistul celui mai tare transfer al verii. Goalkeeperul venit la Timişoara acum 5 ani, de la Aerostar Bacău, s-a înţeles cu şeicii de la Manchester City şi va semna cu formaţia din Albion.

„Ne-am înţeles, au fost discuţii prelungite în ultimele zile şi în cele din urmă s-a ajuns la un rezultat pozitiv. În următoarele ore se vor clarifica toate lucrurile, iar Pantilimon va semna contractul dacă înţelegerea va fi respectată”, a dezvăluit pentru GSP Florin Manea, impresarul jucătorului.

Panti a plecat vineri seară din cantonamentul echipei naţionale şi a luat primul zbor spre Anglia pentru a se întîlni cu oficialii englezi şi să semneze contractul. Şeicul Mansour Bin Zayed i-a trimis un jet privat Gulf Air de 8 locuri de tip Fokker.

L-a vrut şi Udinese
Şi oficialii clubului timişorean au parafat afacerea, iar Panti va fi vîndut pentru 2.5 milioane de euro. „A existat interes din partea celor de la Udinese şi din partea unui club din Anglia. Au făcut o ofertă clară, iar acum aşteptăm reprezentanţii clubului pentru a pune la punct toate lucrurile”, a explicat şi Daniel Stanciu, directorul sportiv al timişorenilor. Oferta englezilor este şi pe placul lui Marian Iancu, care nu era satisfăcut de cele 1.8 milioane de euro oferite de italienii de la Udinese.

50.000 de euro a plătit Poli Timişoara ca să-l transfere pe Pantilimon de la Aerostar Bacău în 2006.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.