Handbal feminin, meci amical: Rulmentul Brașov – CSM Bacău 30-23 (13-12)


Aflată în pregătiri la Sfântu Gheorghe, echipa de handbal feminin CSM Bacău a susținut joi dimineață un joc de verificare cu viitoarea colegă de Ligă Națională, Rulmentul Brașov. Echipa băcăuană a fost lipsită de aportul ucrainencelor Parkhomenko și Shutska, plecate în țara natală pentru a-și rezolva unele probleme personale, gruparea pregătită de Gabriela Manea și Adi Brezan neputând conta nici pe Andreea Trăilă, aflată la examene. În aceste condiții CSM Bacău a ținut pasul cu adversara timp de circa 40 de minute, după care a cedat pe final. ”În condițiile în care am jucat cu un singur portar și fără pivot, sunt mulțumită de felul în care s-au prezentat fetele”, ne-a declarat Gabriela Manea. La echipa băcăuană a sosit și un al treilea portar, Imola Berei, de la U Jolidon Cluj, însă ea este mult în urmă cu pregătirea fizică.
CSM Bacău: Sîntămărean, Berei – Toma 8, Krumova 4, Szabo 3, Duță 2, Geapănă 2, Grigore 2, Simion 1, Ilie 1, Amoagdei, Matei.
Vineri dimineață, CSM Bacău va mai disputa un amical, cu CSM Sfântu Gheorghe, după care echipa va reveni acasă pentru ca, sâmbătă dimineață, elevele Gabrielei Manea să joace la Piatra Neamț, cu HCF din localitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.