Unii cu ocaziile, ceilalți cu golul: FCM Bacău – Dunărea Galați 1-0 (0-0)


Intrați pe ultima sută de metri în ceea ce privește pregătirea centralizată, galben-albaștrii continuă seria meciurilor de pregătire, adversara de miercuri fiind viitoarea colegă de serie, Dunărea Galați. Echipa pregătită de fostul mijlocaș cu state vechi în prima ligă, Viorel Tănase, a oferit o replică solidă elevilor lui Gheorghe Poenaru. De altfel, prima repriză a fost controlată în întregime de gălățeni, aceștia trecând în trei rânduri pe lângă deschiderea scorului. Prima dată, în minutul 13, când, după o ieșire puțin cam hazardată a lui Stamatin, Cucu nu a reușit să găsească cadrul porții, iar Velescu a trecut de puțin pe lângă înscrierea unui gol în vinclul porții băcăuane. Galben-albaștrii au încercat să răspundă, însă lovitura de cap a lui Luncanu (minutul 29) nu l-a pus în dificulate pe Pîrvu.
În cea de-a doua repriză, pe fondul schimbărilor din cele două echipe, raportul de forțe s-a mai echilibrat, băcăuanii ieșind mai mult la joc. Oaspeții s-au dovedit în continuare periculoși în atac, reușind și să provoace eliminarea lui Bursuc pentru un fault în poziție de ultim apărător. De aici, marile șanse de a marca au aparținut băcăuanilor, Baciu și Vl.Pavel trecând pe rând pe langă deschiderea scorului. Scor ce avea să fie modificat în minutul 80 când Ursu a marcat cu capul de la bara a doua, în urma unei centrări perfecte a lui Ștefan Apostol. Jucătorii antrenați de Gheorge Poenaru mai bifează o victorie în clasamentul meciurilor amicale, victorie obținută în fața unui adversar redutabil care a pus serioase probleme băcăuanilor.

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Codreanu – Întuneric, Apostu, Doboș, Luncanu – Huiban, Curiliuc. Au mai evoluat: Roca, Eudean, Lipovanu, Bursuc, Baciu, Taban, Apostol, Vraciu, Boghian, Pavel, Menghia. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Dunărea Galați: Pîrvu – Cristescu, Căldăraru, Velescu, Popescu – Cucu, Bostan, Munteanu, Avram – Grosu, Cîrman. Au mai evoluat: Mastacan, Radu, Marin, Cioinar, Cristescu, Bârlădeanu, Enache. Antrenor: Viorel Tănase.

Un comentariu la „Unii cu ocaziile, ceilalți cu golul: FCM Bacău – Dunărea Galați 1-0 (0-0)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.