Au clacat pe final: România (tineret) – CSM Bacău 30-22 (11-11)


Handbalistele de la CSM Bacău au pierdut amicalul disputat sâmbătă după-amiază, la Sfântu Gheorghe, cu naționala de tineret a României. Cele două echipe au mers cap la cap timp de 45 de minute, adică atât timp cât antrenorii Gabriela Manea și Adi Brezan au utilizat ceea ce se conturează a fi ”7-le de bază”, adică: Parkhomenko – Geapănă, Krumova, Toma, Shutska, Szabo, Simion. Antrenoarea Gabriela Manea s-a declarat nemulțumită de angajamentul celorlalte handbaliste folosite, cu excepția centrului Simona Duță.
”Este cât se poate de clar că mai avem foarte, foarte mult de muncă. 80 la sută din antrenamentele pe care le vom face în perioada imediat următoare vor fi dedicate lucrului la apărare, contraatac și faza a doua”, ne-a declarat Gabriela Manea.
CSM Bacău: Parkhomenko, Sîntămărean – Simion 4, Krumova 4, Geapănă 4, Szabo 3, Toma 2, Shutska 2, Grigore 1, Duță 1, Matei 1, Amoagdei, Trăilă, Vlad (pivot venit în probe de la Brăila).
Revanșa partidei dintre echipa băcăuană și naționala de tineret va avea loc duminică dimineață, de la ora 10.30, tot la Sfântu Gheorghe.

2 comentarii la „Au clacat pe final: România (tineret) – CSM Bacău 30-22 (11-11)”

  1. rămân la părerea mea!bani aruncați pe mercenari,bani publici care trebuie investiți în handbalistele juvenile!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.