Krumova și Amoagdei au semnat cu CSM Bacău


CSM Bacău continuă campania de achiziții pentru viitorul sezon de Liga Națională, cu două jucătoare pentru linia de 9 metri. Echipa pregătită de Gabriela Manea și Adrian Brezan a transferat-o ieri pe băcăuanca Monica Amoagdei (foto dreapta), de la Știința, jucătoare care s-a mai aflat sub comanda actualei antrenoare în urmă cu două sezoane. De asemenea, bulgăroaica Radina Krumova (foto stânga) a convins-o repede pe Gabriela Manea de calitățile sale și a semnat contractul cu gruparea băcăuană.
”Sunt bucuroasă pentru aceste transferuri. În ceea ce-o privește pe Krumova, ea e o jucătoare care poate evolua oriunde în linia de 9 metri și sunt convins că, după o temeinică pregătire fizică, va fi una din surprizele plăcute ale formației noastre, ea fiind și o fire foarte ambițioasă. De altfel, mi-a spus că este foarte încântată de ceea ce a găsit la Bacău și că a semnat cu toată inima”
, ne-a declarat Gabriela Manea.
Joi dimineață, handbalistele de la CSM Bacău au efectuat și vizita medicală la București. Vestea bună e că nicio jucătoare nu are accidentări, dar vestea mai puțin mai bună e că ele stau destul de rău la capitolul pregătire fizică, aspect care va fi remediat cu siguranță în cantonamentul montan de la Poiana Brașov.

Lasă un răspuns