De ziua lui, Adi Petrea depune un memoriu la federație


Marți e ziua de naștere a lui Adrian Petrea, o aniversare nu foarte fericită, acesta fiind nevoit să se despartă după scurt timp de Știința Municipal Dedeman Bacău în condiții nu tocmai amiabile. ”Mi s-a prezentat o hârtie pe care scria că, începând cu 1 iunie, clubul nu îmi mai poate achita decât 30% din salariul prevăzut în contract, ceea ce e o bătaie de joc. Eu am dat dovadă de bunăvoință, am fost dispus să accept o diminuare, dar ei au fost inflexibili. Mi s-a spus că a plecat un sponsor care-mi achita mie contractul, dar eu am simțit că nu mai sunt dorit la echipă. Puteau măcar să aibă bărbăția să mi-o spună în față, că nu mă mai vor la Știința, nu să vină cu tot felul de motive infantile. De aceea, sunt nevoit să repet că decizia mea de a veni la Bacău, una pe care am luat-o cu sufletul, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în cariera mea. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici, dar numai pentru foștii mei colegi, care alcătuiesc un colectiv tânăr, unit și dornic să facă performanță.”
În condițiile în care cele două părți nu au ajuns la niciun acord, Adrian Petrea este decis să-și caute dreptatea la instanțele federale: ”Eu știu că am semnat un contract care trebuie respectat, chiar au ajuns contractele simple bucăți de hârtie pe care nu le mai ia nimeni în considerare? Voi depune un memoriu la Federația Română de Handbal pentru a rezolva această problemă.”
În ceea ce privește viitorul, Adrian Petrea nu duce lipsă de oferte: ”Am avut oferte și din străinătate, dar nu mai vreau să plec din țară. În acest moment, sunt în negocieri avansate cu HC Odorhei și cu UCM HC Caraș-Severin, iar în perioada imediat următoare voi semna cu una din aceste echipe.”
Bacăul Sportiv îi urează lui Adi un călduros ”La Mulți Ani!” și mult succes în continuare.

17 comentarii la „De ziua lui, Adi Petrea depune un memoriu la federație”

  1. Anul asta se vrea retrogradarea echipei. Oricum, daca mai vrem sa vedem handbal, trebuie sa ne mutam la fete. Respect ADI!

  2. Daca lui Adrian Petrea i-au facut toate astea??? Ce vor face cu jucatorii mai tineri??? S-a dus totul de rapa.

  3. e bataie de joc…in asa fel se face reputatie murdara conducerii echipei !! nu vor mai reusi sa atraga jucatori…..sa joace cu sala goala….daca nu se vrea performanta …sa nu aiba pretentii sa mai fie sala plina !! mergem si incurajam echipa de fete !!sa va fie rusine !!!!!!

  4. PETREA nu este un jucator constant ,azi joaca sapte jocuri nu!sper ca cei de la resita sa nu se lase prostiti de petrea,ca nu face

  5. Normal, asa au facut si cu Sandu Iacob, acum si cu Adi Petrea, conducere de tot „respectul”, asta ca sa nu-mi baneze domn Costin comentariul. Adi, mult succes la urmatoarea echipa, se pare ca bacauanii nu prea le sunt pe plac! La multi ani!

  6. Bacauani ca Petrea, Armanu,Iacaob,Brezan,Tancau…etc nu sunt buni pentru ca sunt BACAUANI, aducem pentru Bacau si echipa asta pe Voica-fratele cel mare, urmat de Voica-fratele cel mic…ce vreti DOMNILOR sa faceti?

  7. LA MULTI ANI, ADI PETREA, CU INCREDERE O SA TRECI PESTE ACEST ESEC AL VIETII cauzat de altii

  8. „LA MULTI ANI” sortivului si omului Ady Petrea.
    Resita te asteapta, cine nu stie sa te RESPECTE si sa te APRECIEZE la adevarata ta VALOARE inseamna ca NU TE MERITA.
    Sper ca nu ai uitat cum ai fost primit la Resita cand ai venit cu Bacaul!!!!!
    TE ASTEPTAM CU BRATELE DESCHISE!!!!!!, sincer nu am mai avut motive de bucurie cam demult, acesta stire chiar m-a facut FERICIT!!!!

  9. Odorheiul a anuntat pe situl oficial ca a inchis negocierea cu Petrea si s-a reorientat spre un alt jucator.

    1. Ma bucur! Sper ca conducerea de la Resita sa nu il mai piarda cum au facut si inainte de retur.
      Se pare ca se misca foarte incet, au contactat mai multi jucatori dar cum au stat prea mult pe ganduri „TIPIC PENTRU…….”, jucatorii au semnat cu alte cluburi.
      Regret ca l-au pierdut pe Szabo,Asoltanei si Fenici!!!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.