Știința Municipal Dedeman Bacău va participa la trei turnee de pregătire în această vară


Handbaliștii de la Știința Municipal Dedeman Bacău vor participa la trei turnee de pregătire în această vară, înaintea debutului noului sezon competițional oficial. Reunirea lotului este prevăzută pentru 11 iulie, iar după o săptămână de acomodare se va pleca în tradiționalul cantonament montan de la Piatra Neamț, care va avea loc în perioada 18-30 iulie.
După revenirea în Bacău, vor fi perfectate câteva jocuri amicale pentru ca, în perioada 12-14 august, să aibă loc ediția a VI-a a Cupei Municipiului Bacău. Nu se cunosc exact echipele participante, pe listă aflându-se, în afara Științei, HCM Constanța, CSM București, Dinamo Municipal Brașov și divizionara A CSM Bacău 2010. Turneul a fost devansat cu o săptămână, deoarece echipa băcăuană a fost invitată de campioana României să participe la prima ediție a Memorialului ”Zoran Kurtes”, care se va disputa la Constanța între 19 și 21 august. ”Am luat decizia să devansăm turneul de la Bacăul în semn de respect față de cel care a fost un mare antrenor și un om deosebit, Zoran Kurtes”, ne-a declarat managerul grupării băcăuane, Puiu Ciobanu.
Ultimul turneu al verii pentru Știința se va desfășura în ultimul week-end din august la Odorhei, alături de echipa gazdă, CSU Bucovina Suceava și nou-promovata Potaissa Turda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.