SUPER-CĂIUȚII AU CÂȘTIGAT BARAJUL !/ CS Căiuți – ASA Miercurea Ciuc 4-2 (0-1, 2-2)


Câștigătoarea Ligii a IV-a din județul Bacău, CS Căiuți, a izbutit să se impună în barajul de promovare în Liga a III-a disputat miercuri după-amiază, la Sfântu Gheorghe. Echipa reprezentând micuța comună băcăuană, cu o populație de circa 5.000 de locuitori, a învins formația ASA Miercurea Ciuc, la capătul unui meci dramatic, a cărui soartă s-a decis după două reprize de prelungiri.
Ciucanii au fost cei care au deschis scorul în debutul jocului, speculând o eroare a defensivei adverse, însă după pauză fotbaliștii din Căiuți au întors rezultatul datorită golurilor izbutite de Costeluș Răducan, inspirat introdus în teren în debutul mitanului secund. ASA Miercurea Ciuc a reușit egalarea cu circa un sfert de oră înainte de finalul primelor 90 de minute. În prima repriză de prelungiri, Porumb a adus Căiuții în avantaj după o lovitură liberă executată de Dragomirescu, iar eroul meciului, Răducan, a stabilit scorul final cu un minut înainte de ultimul fluier.
”Consider că e o performanță fotbalistică de excepție, fiindcă suntem singura echipă băcăuană de la țară care se califică la un baraj de promovare și-l câștigă. Eu sper să găsim susținere financiară pentru a continua în Liga a III-a și sunt optimist în acest sens. Cât despre băieți, ei vor fi premiați sâmbătă, în cadrul unui banchet care va avea loc într-o locație secretă”, ne-a declarat primarul comunei Căiuți, Iulian Durlan.
În partida istorică de la Sfântu Gheorghe, CS Căiuți a evoluat în următoarea alcătuire: Pașcu – Cobzaru (85 Apostu), C. Munteanu, Porumb, Turturică – S. Boghian, Dragomirescu (115 Cantaragiu), Mironică, Tulbure (110 Moraru) – Mailat, Stratulat (46 Răducan).
Felicitări tuturor celor care au contribuit la această performanță de excepție pentru comuna Căiuți !

2 comentarii la „SUPER-CĂIUȚII AU CÂȘTIGAT BARAJUL !/ CS Căiuți – ASA Miercurea Ciuc 4-2 (0-1, 2-2)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.