Fotbal, Liga a IV-a ”UMBRO”: Finala campionatului se va disputa la Căiuți


Verdictul în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic băcăuan se va da în ultima etapă! La Căiuți, echipa locală are nevoie de victorie în fața băcăuanilor de la Mondosport, formație de care îi despart 2 puncte. În penultima etapă a sezonului, primele două clasate au obținut victorii: AS Mondosport a învins acasă pe AS N. Bălcescu cu 2-0, iar CS Căiuți a câștigat în deplasare la Voința Gârleni, cu 2-1.
Alte rezultate din etapa a XXIII-a: FCM II Onești – Biruința Bacău 0-3, Aerostar II Bacău – AS Filipești 6-0, AS Tg. Ocna – CS Consart 3-1, AS Negri – UZU Dărmănești 3-0, Athletic Comănești – CS Dofteana 3-1, CSM Moinești – AS Siretu 10-2, SC II Bacău – AS V. Oituz 4-1. În clasament, AS Mondosport conduce cu 82 de puncte, urmată de CS Căiuți, cu 80 de puncte.
Conform programării inițiale anunțate de AJF Bacău, partida CS Căiuți – AS Mondosport se va desfășura sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18. Bacăul Sportiv vă va ține la curent cu amănunte legate de finala eșalonului al patrulea și vă va oferi o nouă premieră, transmisiunea live text a partidei de la Căiuți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.