Fotbal, Liga a III-a: Echipele băcăuane, neînvinse în penultima etapă


Penultima etapă a Ligii a III-a a programat meciuri fără miză pentru formațiile băcăuane, care au obținut rezultate pozitive. Astfel, SC Bacău a încheiat la egalitate partida de la Roman, cu Petrotub, după ce a deschis scorul prin Ungureanu, în minutul 20, iar gazdele au egalat cu 5 minute înainte de final prin veteranul Ghidarcia.
Scăpată de grijile retrogradării, Aerostar a surclasat Ceahlăul II cu 4-1, golurile băcăuanilor fiind reușite de Radu, Pavel, Dumitriu și Popa. FCM Onești a produs o plăcută surpriză în deplasarea de la Rapid CFR Suceava, acolo unde s-a impus cu 3-0, prin punctele reușite de Chirilă, Huiban și Pântea.
Vinerea viitoare are loc ultima etapă a sezonului, în care FCM Bacău evoluează la Cetatea Tg. Neamț, SC Bacău primește vizita lanternei Luceafărul Mihai Eminescu, iar FCM Onești joacă acasă cu CSM Pașcani. Pentru Aerostar, sezonul s-a încheiat cu o săptămână mai devreme.

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a: Echipele băcăuane, neînvinse în penultima etapă”

  1. Daca ne uitam la rezultatele inregistrate in aceasta runda ne sare in ochi acel 0-3 de la Suceava. Nu cred ca a fost vreo intelegere dar scoate in evidenţă foarte tare rezultatele negative de pe teren propriu [mai cu seamă 0-1 cu Panciu, 0-1 cu Petrotub şi 1-3 cu Sport Club) că nu forma sportivă, valoarea fotbaliştilor sau a antrenorului au decis rezultatele ci „lucrătura” pe la spatele antrenorului a două persoane din anturajul conducerii FCM Onesti. Nu trebue să fii specialist să vezi CLAR aceste întâmplări.

  2. Nu contest calitatea profesională a ntrenorului Giani Florian dar mă întreb [şi întreb) ce putea să facă el într-o zi şi jumătate ? La Suceava [cred şi sunt convins) a învins valoarea fotbaliştilor şi calitatea echipei în ansamblul ei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.