Au făcut praf sezonul: CSU Bucovina Suceava – Știința MD Bacău 34-30 (16-18) a fost live text


Știința Bacău a irosit și ultima șansă de a mai salva ceva din sezonul 2010-2011, pierzând încă din sferturile Cupei României, în fața unui adversar relaxat și lipsit de aportul a doi jucători de bază, Bursuc și Mitrea. Deja e jenant să tot povestim despre înfrângerile băcăuane după ce au condus trei sferturi din meci, așa că de data asta chiar n-o să mai adăugăm nimic. În afara faptului că a fost un sezon de toată jena și nu ne rămâne decât să sperăm că vinovații vor fi identificați și vor plăti.

21 de comentarii la „Au făcut praf sezonul: CSU Bucovina Suceava – Știința MD Bacău 34-30 (16-18) a fost live text”

  1. multumim presedintelui echipei care a schimbat antrenorul la mijlocul returului ..bine ca aveti pretentii..dar nu sunteti in stare sa luati deciziile corecte..
    nu pot sa imi dau seama unde le-a fost mintea astazi….
    am vazut doi jucatori motivati sa castige…nu e de ajuns…

  2. Macar acum dl. Voica sa aibe bunul simt si sa-si de-a demisia.In 2-3 luni cat a stat a stricat munca unui colectiv de 2-3 ani. Sunteti slab, atat de slab incat daca se mai continua cu dvs. si in sezonul viitor s-ar putea sa retrogradam. Aveti bunul simt si plecati!

  3. Domnilor dar de jucatori nu spuneti nimic?????
    La cita indolenta au unii cred ca ar fi gresit sa dam vina pe antrenor. Manea zici ca are ulei pe mina TREI MINGI A SCAPAT DIN MINA meciul asta, Paunica praf praf PURTATOR ILEGAL AL NUMELUI PAUNICA la fel si colegul lui de pe acelasi post ratari uluitoare singur cu portarul…..si mai sunt si altii…

  4. ptr.andone cred ca trebuie sa moderati tonu nu poti sa schimbi un antrenor cu doua luni inainte de sfirsit de campionat inebunesti jucatorii cu noi metode de lucru fara ca jucatorii sa aiba timp sa se obisnuiasca cu noul antrenor de ce s-a prins aceasta decizie la sfirsitul campionatului cred ca conducerea trebuie sa-si asume raspunderea incepind de la transferarile facute trnsferari fara valoare iar paunica poarta numele tatalui sau cu cinste poate ai vazut alt meci au ratat daca te intereseaza toti bondar rotaru care prefera sa rateze fara sa paseze petrea ramba. . . cind se dezechilibreaza nucleul care era format si se vine cu noi sisteme de joc in timp asa scurt se risca asa cum s-a intimplat sa se produca un cutremur sper ca de aceasta data conducerea sa-si recunoasca marea greseala facuta nu era momentul

  5. cred ca acum a-ti vazut cu totii ca nu avem decat o echipa de sapte jucatori.tot spune-ti sa promovam tineri,dar nu vedeti ca nu fac nimic?de doi ani de zile nu avem rezerve si ei ne schimba antrenorul.uitati-va la declaratiile lui Otto,Armanu cand erau antrenori si spuneau ca nu au rezerve care ar putea inlocui titularii cu succes.pai ce sa faci cu Ramba sau cu Bujor?nu am nimic personal cu ei,dar nu au fata de liga nationala.numai bine.FORZA STIINTA.

  6. toti parlitii vin sa antreneze la bacau…iar nesimtitii aia de jucatori…sa le fie rusine…cam la fiecare rezultat negativ am condus detasat si am pierdut…RUSINE!!!

  7. Apropo de acuzele lui andone……nu stiu cate meciuri ai vazut tu dar sunt sigur ca am vazut mult mai multe ca tine si iti spun sincer ca devotamentul cu care joaca Rares Paunica pentru aceasta echipa spune multe.si in afara de asta sa nu uitam ca in ultimul timp nici nu prea a mai fost folosit. nu inteleg de ce, atata timp cat el era un jucator de baza al acestei echipe.FORZA STIINTA.

  8. Domnu Alex daca sunteti cumva jucator dumneavostra trebuie sa vorbiti pe teren pe bloguri…
    Daca nu am sa va spun ca de cind urmaresc aceasta echipa ba a fost vina lui Otto Hell ba a fost vina lui Armanu ba acum a lui Voica dar niciodata nu a fost vina domnilor jucatori care pentru salariile pe care le primesc isi bat joc de meseria lor.
    Nu se poate sa termine in fata lor echipe cum e Suceava care are bugetul mult mai mic decit Stiinta, sa iei bataie intr-un sezon de la echipe retrogradate cind tu ai pretentii de cupa europeana. Poate a fost o greseala tactica a conducerii cu privire la venirea lui Voica in timpul sezonului dar nu asta e singurul motiv pentru echipa nu si-a atins obiectivele. Nu poti sa-mi vb tu de „neintelegere a schemelor” de „bulversarea jucatorilor” cind se greseste singur cu portarul sau se scapa mingea din mina cind se primeste o pasa simpla. Asta e LIPSA DE VALOARE la jucatorii respectivi MANEA, PAUNICA, DOSPINESCU, GHITA RAMBA.
    Cit despre domnul Paunica nu-i face cinste tatalui prin modul in care s-a prezentat nu numai in acest meci.

  9. cristian,nu stiu daca trebuie caracterizati chiar asa.raman de parere ca multi dintre ei respecta si joaca pt publicul bacauan.dar atata pot,din pacate pentru noi. as vrea sa inchei cu un mesaj adresat ,,CONDUCERII,,.VREM ACHIZITII NU SPALARE DE BANI.DACA NU SUNTETI IN STARE PLECATI CU TOTII.

  10. bine ca va luati de jucatorii care au dus greul acestei echipe…nu stiu de unde pana unde vi s-a pus pata pe Paunica…nu sunteti normali la cap…
    sa stiti ca jucatorii astia care sunt crescuti aici isi fac treaba cat pot ei de bine…si si-o vor face in continuare…poate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa aruncati cu noroi…nucleul a fost subtiat de plecarile ce au avut loc in vara…s-a vazut de la o posta lipsa lui Iacob!

  11. Concluzii:
    1.Manageriat la Stiinta egal cu zero
    -achizitii de rahat,in afara de Adi Petrea toti jucatorii adusi in vara sunt nulitati
    2.jucatori fara valoare
    Ghita face in fiecare meci cel putin 2 faulturi in atac
    Ramba mai bine se facea jucator de golf
    Rotaru nu are valoare-face si meciuri bune,dar nu e constant deloc-inconstanta=nonvaloare
    Paunica+Dospinescu=poate ar forma un bun cuplu la patinaj artistic,ca au ales rau handbalul
    Armanu nu are treaba cu antrenoratul,iar Voica a fost adus de ochii lumii,dar nu e antrenor!
    Primaria sa nu se mai laude cu echipa asta,si Stava sa caaste bine ochii daca vrea sa faca treaba
    Sa funre mai putin si sa bage bani in handbal,dar cu cap.

  12. Sincer Petrea ii poate lua locul lui Iacob la capitolul lider al echipei si da Sandu e un jucator bun dar joaca dea soarecele si pisica cu Armanu nu-i prea folositoare niciunora!

  13. daca nici rotaru nu are valoare…mergeti degeaba la sala unii dintre voi!
    armanu tre sa plece…petrea mai are de demonstrat…nu am vazut jucatorul care a fost la szeged..
    conducerea trebuie schimbata..
    sa nu mai aduca jucatori peste capul antrenorului..
    Voica sa ramana si sa fie lasat sa isi faca treaba..
    si sa nu mai aducem straini gen moskalenko sau zilvinas …petarde!

  14. da de ce nu te faci tu mai codryn scouter,sa aduci tu jucatori de valoare la stiinta,ca vad ca esti un cunoscator adevarat de handbal,vad ca bati apropouri numai spre cine vrei tu,pana la urma esecul de anu asta se poate imputa la toata lumea,de la antrenori,jucatori pana la conducere,dar cand lucrurile nu merg bine toata lumea comenteaza,cand echipa castiga putini sar cu aprecierile

  15. de vina sunt jucatorii…eliodor voica nu are nicio o responsabilitate…..cum a mai fost spus mai sus nu are cum sa fie de vina antrenorul cand ratezi singur cu portarul……o scurta trecere in revista imi permit….Shota un portar exceptional, bondar foarte bun cand conduce echipa la 4 5 goluri, dezastru sub presiune(e slab psihic), manea e bun la rugby(nicio o contributie pe faza de atac), iancu bun pt. aruncarea sulitei, petrea foarte bun in ambele faze, paunica, e bun in filme, ghita de perspectiva, fratii bujor tb reprofilati, raducu tamas e bun ca tine vestiaru, etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.