Noi cu ocaziile, ei cu golurile/ U 16 Bacău – U 16 București 1-3 (1-1)


După corecția severă suferită în urmă cu o săptămână, selecționatei băcăuane nu i-a rămas altceva decât să arate că poate mult mai mult, practicând un joc bun. Susținuți frenetic din tribune de către părinți și prieteni, băcăuanii s-au remarcat doar prin inițiativă și dorință, bucureștenii fiind cei care aveau să deschidă scorul în minutul 33, când Țandără l-a învins pe Petrariu după o cursă de începută la jumătatea terenului. Scorul pauzei avea să fie 1-1, R. Gheorghe trimițând mingea în bară în urma unui corner, iar arbitrul asistent a semnalizat că balonul a căzut dincolo de linia porții.
Imediat după pauză, bucureștenii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în urma unei imprecizii a lui Stoian, Cristea trimițând balonul în stânga lui Petrariu. Jucătorii lui Ștefan Apostol și Corneliu Codreanu au mai irosit două situații bune de a marca, prin Cl. Filip și Măcălău, însă de fiecare dată s-a semnalizat o poziție de ofsaid de la margine. Și ca regula să fie respectată, tot bucureștenii au fost cei care au marcat, prin același Țandără, care l-a mai învins pe portarul băcăuan o dată, închizând astfel tabela. Juniorii băcăuani au cedat din nou în fața unei echipe mai valoroase, rămânându-le acum lupta pentru medalia de bronz, care va începe peste o săptămână.

Bacău: Petrariu – Stoian, Pavel, Turluianu, Popa – D. Filip (59 Rotaru), Cl. Filip(67 Lungu), R. Gheorghe, Vlad (41 Dănilă), Artenie, Măcălău (65 Lupu). Antrenori: Ștefan Apostol și Cornel Codreanu.

București: Cojocaru (52 Ivana) – Iordache, Aldea, Lică (46 Vartanian), Cardaș – Predescu(46 Mihalache), Ene(38 Radu), Cristea, Manea – Stavilă, Țandără. Antrenor: Ion Toma.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.