Eliodor Voica: ”Ne lipsesc maturitatea și limpezimea în joc”


Dacă mai trebuia precizat, antrenorul Eliodor Voica era extrem de supărat după înfrângerea de la Oradea. Iată interviul pe care ni l-a acordat după meciul pierdut de Știința împotriva ultimei clasate.
Rep.: Ce s-a întâmplat astăzi, la Oradea ?

Eliodor Voica: Am început jocul foarte bine, am condus de la bun început, după care, din minutul 18, când aveam 6 goluri avans, am optat pentru a odihni puțin jucătorii care au evoluat mai mult. Apoi, diferența de scor s-a micșorat și am intrat la pauză cu un avans de un gol, pe un fond de greșeli tehnice exagerat de mari.În repriza a doua, ne-am revenit, dar, din cauza unor noi greșeli exagerat de mari, echipa din Oradea a reușit să revină și să se instaleze la cârma jocului pe final. Noi am avut și doi jucători eliminați și ne-a fost foarte greu să mai surmontăm. Cert este că ne lipsesc foarte mult maturitatea și limpezimea în joc, lucruri cu care noi ne-am mai confruntat. De asemenea, a intervenit și o destabilizare care e mai mult sau mai puțin justificată, dar asta nu scuză cu absolut nimic pe nimeni. Cert este că am intrat iarăși într-un con de umbră, nu mai reușim să ne adunăm și, pe un fond clar de destabilizare, am făcut 21 de greșeli tehnice, cu care e foarte greu să câștigi un meci. Bineînțeles că din toate acestea eu nu sunt exclus.

Rep.: Suporterii așteaptă o explicație a acestei înfrângeri rușinoase. De ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Oradea ?

E.V.: Cred că, mai degrabă, poate fi vorba și de o abordare neadecvată și de o relaxare în joc.

Rep.: V-ați luat de sus adversarii ?

E.V.: Nu pot spune că i-am luat de sus de la început, pentru că totuși ne-am mobilizat și ne doream să fie un meci care să ne ajute pentru partida de sâmbătă, așa era planificat.

Rep.: În acest moment, ne trebuie două victorii pentru a ne atinge obiectivul.

E.V.: Absolut, și asta îngreunează extraordinar de mult misiunea noastră.

Rep.: Crezi că pot ieși jucătorii din această stare ?

E.V.: Nu mă pot pronunța, fiindcă niciun meci nu seamănă cu altul. Mai mult de-atât, nu suntem la prima abatere de genul ăsta și mă refer aici la meciul de la Koper, în care tot noi singuri ne-am făcut niște greutăți, după care am încercat să revenim, am și reușit dar iată că revenitul ăsta are foarte mari fluctuații.

8 comentarii la „Eliodor Voica: ”Ne lipsesc maturitatea și limpezimea în joc””

  1. Daca luam citatul declaratiei anternorului Voica, ,,din minutul 18, când aveam 6 goluri avans, am optat pentru a odihni puțin jucătorii care au evoluat mai mult” ne dam seama ca greselile au fost facute de antrenor. Iar Eliodor Voica se tot ascunde dupa vorbe si nu recunoaste ca EL GRESESTE. Doresc sa ia atitudine cine l-a adus, sa isi asume impreuna greselile. Asa este normal daca se doreste PERFORMANTA. Aici la Oradea gazdele si-au jucat sansa iar fratii bacauani, A si R Farcas, ambii 10 goluri marcate si Cintec tot cu 10 goluri, au dat dovada de profesionalism. Sistemului de apărare al gazdelor, un 4-2 extrem de agresiv ce a pus reale probleme atacurilor poziţionale ale Ştiinţei nu a fost contracarat cu nimic de antrenorul Eliodor Voica. DE CE? Sa raspunda Voica si cine l-a adus. Explicati domnilor spectatorilor si galeriei, macar simbata viitoare. Poate trebuie sa ne mobilizam noi!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Draga Monica acesti jucatori ca si tine sunt oameni! Drumurile meciurile foarte dese duc la o acumulare enorma de oboseala! Mi se pare si normal ca intr`un meci cu o echipa de ultim loc sa le permiti odhna avand in vedere meciurile ce vin.Stiti da da`ti cu p**l`n populatie la fiecare meci pierdut,Locul din campionat nu e vina noul antrenor ci a primului care a facut varza inceputul campionatului apoi a incercat cu cred sa scoata camasa.Intradevar a fost un meci slab insa se mai intampla si la case mai mari.Nu va obliga nimeni sa fiti suporteri !!!Va certati si va suparati de parca ati fi platiti! Toata lumea e mahnita din cauza rezultatului si mi se pare normal insa a arunca niste acuzatii gen „demisia” sau „amenintarea ca nu mai veniti la sala” si se pare penibile si nedemne de niste suporteri inraiti asa cum va dati unii.Am facut referire stric la tine pentru ca ma enervat maxim comentariul tau insa aici intra multi altii.

    1. STIMA,iti raspund pentru acelasi motiv invocat de tine,ma enervat la maxim comentariul tau,de ce ?
      1. Este anormal sa „odihesti” o echipa intr-un meci crucial. Sportivi pot juca constant doua meciuri pe saptamana.priveste la absolut toate marile echipe daca nu creziiti poate confirma chiar Gigs
      2.Se mai intampla ,e adevarat si sincope….dar din pacate la voica e deja o obisnuinta,priveste meciul de la Resita de la Oradea sau repriza secunda de la returul cu Cimos.nu crezi ca e cam mult ?
      3.Aici chiar o comiti urat..abia .Armanu a preluat o echipa facuta varza de Hell,tii minte cum jucam cu mosul,nu ? in retur,cand a venit voica echipa mergea snur,avea 4 victorii consecutive si ATENTIE MARE !! prima aparare din campionat ! cate goluri luam acum ? iti spun eu,minim 30 meci de meci aproape
      4. ca o reflectie…in ultimii ani sau schimbat non-stop antrenorii in Romania atat la marile echipe cat si la nationale ,ai auzit macar odata ca voica sa fi fost pe o lista cu posibili inlocuitori ? eu nu….ce denota asta…lipsa de valoare amice ! sa gasit primaria bacau sa faca experimente !

  3. Cu tot respectul pentru toate opiniile exprimate, consider că nu e momentul să căutăm vinovați ori să arătăm cu degetul. Cred că e mai bine să așteptăm finalul sezonului, atunci se va trage linie și se va face bilanțul. Până atunci, echipa mai are câteva examene importante și are nevoie de toată susținerea suporterilor băcăuani.

  4. nu cred ca este corect sa ne prindem cu noul antrenor se intimpla si la case mai mari daca esti un adevarat suporter trebuie sa tii cu aceasta echipa si in astfel de situatii

  5. Parerea mea e ca se poate vorbi de schimbarea unui antrenor atunci cand echipa sa are o perioada lunga de jocuri slabe sau de rezultate proaste. Chiar daca e socanta infrangerea de la Oradea, ea vine dupa o serie de victorii si jocuri bune.Se acuza pe buna dreptate schimbarea lui Armanu dupa o serie de 4 victorii. Bine ar fi sa nu se persiste in decizii pripite. Oricum, pana la finalul campionatului nu mai e timp de schimbari. Chiar daca sunt foarte dezamagit eu sper ca se pot obtine doua victorii. Haideti sambata la sala, poate contribuim si noi la o mica minune!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.