Cadeții de la CSS Bacău au încheiat pe locul 5


Voleibaliștii cadeți de la CSS Bacău și-au îmbunătățit performanța de la turneul final de anul trecut, când au ocupat locul 6, terminând pe locul 5 competiția de la Buzău. Băcăuanii au pierdut 4 jocuri (2:3 cu CSS Nicu Gane Fălticeni, 0:3 cu CSS LAPI Dej, 0:3 cu CSS CFR București și 1:3 cu CSS Buzău) și au câștigat un meci, 3:1 cu CSS 2 UKRO Baia Mare.
”În primul rând, e bine că am ajuns din nou aici, printre primele 6 echipe din țară și am putut lua contact cu adversari puternici. De asemenea, e mulțumitor faptul că ne-am îmbunătățit poziția de anul trecut. Cred că, dacă am fi câștigat primul meci cu Fălticeniul, am fi putut spera chiar la o medalie”
, ne-a declarat antrenorul Eusebiu Țurcanu. Echipa CSS Bacău care a participat la turneul final de la Buzău a fost alcătuită din: Rareș Popa, Dan Bitire, Remus Bucă, Dragoş Bontea, Andrei Sărăcuţu, Cosmin Matei, Daniel Budăeș, Mihai Șnel și Alexandru Popa.
Echipa care a cucerit titlul de campioană națională este CSS CFR București, după cinci victorii din tot atâtea meciuri, toate în trei seturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.