Milorad Krivokapic: ”Sper ca în sezonul viitor să ajungeți în finală”


Unul dintre cei mai experimentați jucători ai celor de la Cimos Koper este interul dreapta Milorad Krivokapic, fost coleg cu Adrian Petrea la Pick Szeged. Iată interviul pe care ni l-a acordat acesta după încheierea meciului.
Rep.: Te așteptai să aveți un meci atât de greu la Bacău ?

Milorad Krivokapic: Da, de-a lungul carierei mele am jucat multe meciuri cu echipe românești și toate au fost grele, iar adversarii au luptat mereu până în ultima secundă. Noi știam însă că ne putem reveni după prima repriză mai slabă și, cu o defensivă mai bună, am izbutit să ne adjudecăm calificarea.

Rep.: Ce crezi că s-a întâmplat cu voi în prima repriză ?

M.K.: A trebuit să ne schimbăm jocul, din cauza absențelor celor doi jucători de câmp foarte importanți (Elezovic și Brumen – n.n.). În aceste condiții, unii jucători ai noștri au fost obligați să evolueze pe posturi noi pentru ei și, fiind și destul de tineri, nu au apucat să joace multe meciuri într-o asemenea atmosferă. Nu sunt sigur, dar poate că s-au speriat și a trebuit să le explicăm că n-au de ce să se teamă și că trebuie să ne facem jocul nostru și atunci totul a mers bine pentru noi.

Rep.: În final, ce crezi că a făcut diferența în acest meci ?

M.K.: Consider că portarii noștri au avut o primă repriză foarte slabă și aceasta a fost șansa Bacăului. În repriza secundă, însă, când apărarea i-a ajutat mai mult, ei au reușit intervenții foarte utile iar noi ne-am revenit.

Rep.: Crezi că, jucând ca astăzi, Știința ar putea ajunge în finală în sezonul următor ?

M.K.: Sper să se întâmple asta. E o echipă bună, o echipă tânără, au nevoie de ceva mai mult timp împreună și sunt sigur că vor alcătui o echipă mai puternică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.