Doar o formalitate: Știința Bacău – Spartac București 37-25 (18-9)


Conform așteptărilor, handbalistele antrenate de Ion Arsene și Costel Oprea n-au avut nicio problemă în partida disputată în compania penultimei clasate din seria A a eșalonului secund. Gazdele au început meciul în trombă, conducând cu 6-0 în minutul 12, după care s-au desprins puțin câte puțin, ajungându-se în final la un scor oarecum mic față de diferența de valoare dintre cele două formații. Pentru echipa băcăuană urmează două meciuri grele, la Ploiești cu lidera seriei și acasă cu Rapid CFR București, o victorie în cele două jocuri echivalând cu obținerea biletelor pentru turneul de promovare.
Știința: Gârțu, Angheluță – Burghel 12, Chiper 9, Vântu 4, Chelaru 3, Matei 3 ,Ciuraru 2, Amoagdei 1, Niga 1, Cîlici 1, Ciorîță 1, Roșu, Ababei. Antrenori: Ion Arsene, Costel Oprea.
Spartac: Anghel – Marin 6, Vlad 5, Dascălu 5, Georgescu 4, Țigănuș 3, Poșircă 1, Ionescu 1.

Meciul de Divizia A la handbal masculin dintre Știința MD II Bacău și CSU Bucovina Suceava nu a mai avut loc, din cauza neprezentării echipei gazdă, decizia fiind luată pentru menajarea jucătorilor care vor pleca joi la Pitești, în vederea participării la turneul semifinal al Campionatului național pentru juniori I.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.